П`ятниця, 29.03.2024, 02:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 6 » Відповідальна місія місцевого самоврядування
10:13
Відповідальна місія місцевого самоврядування
12
День місцевого самоврядування пов’язують з державними святами доби незалежності. Сучасну цивілізовану державу неможливо уявити без повноцінної та дієвої системи місцевого самоврядування. Саме органам місцевого самоврядування уготована висока честь та відповідальна місія об’єднувати громадян різного віку, політичних уподобань у спільному прагненні зробити нашу державу щасливою, а українців – впевненими у завтрашньому дні. 

В цей день найщиріші вітання представникам органів самоорганізації населення – головам вуличних комітетів, яких в смт. Знам’янка Друга та с. Водяне 32 особи. В більшості – це люди з активною життєвою позицією, які на громадських засадах добросовісно виконують обов’язки зв’язківця між виконавчим комітетом селищної ради та територіальною громадою. Вони завжди тримають руку на пульсі, мають високе почуття громадянського обов’язку, першими приходять на допомогу у будь-яку погоду та за будь-яких обставин. Слід відмітити роботу самих активних голів вуличних комітетів – Косова М.О., Ульяніч Н.М., Ільїна М.В., Єгорової Л.В., Піскунової В.І., Грицай І.А., Олійник С.А., Самофалова О.М., Сафронової Т.М., Федчишина О.П., Полякової О.Д., Піддубної А.Б. Завдяки співпраці голів вуличних комітетів Землянської В.П., Кучеренко В.Г., Балоги А. І., Нечепуренка В. І., Топчиєва В.Д., Сухаревської Н.О. та депутата Бодоляна В.А. були проведені роботи щодо відновлення зовнішнього освітлення на вулицях – Комсомольській, Володарського, Весняній, Ворошилова, Панаріна, Колгоспній.

Депутатський корпус селищної ради шостого скликання налічує 30 депутатів. Великою повагою у мешканців селища користуються Невкритий І.І., Макарова Т.І., Бодолян В.А., Косов М.О., Васильєв С.В., Ільїн М.В., Рогова Л.В., Сафронова Т.М., Карнаух С.М., Крюк А.А., Ярова В.І., Попова Н.О., Рогов В.О., які не стоять осторонь тих проблем, з якими до них звертаються виборці. Вони надають посильну допомогу у вирішенні питань щодо приведення до належного санітарного стану селища, у заходах з благоустрою, в організації вивозу сміття. Також, вищезазначені депутати приймають активну участь у роботі постійних комісій при селищній раді та у роботі сесій.

Також, слід відмітити членів виконавчого комітету селищної ради, які беруть активну участь в засіданнях виконкомів: Базавлука О.О., Корж Р.О., Котляренка Є.О., Іванова М.В., Котигу В.П., Волкову А.А.
Користуючись нагодою, слід висловити подяку від імені виконавчого комітету депутатам міської ради за постійну підтримку у вирішенні нагальних проблем смт. Знам’янка Друга та с.Водяне – Морозу А.П., Корж Р.О., Філіпенку О.С., Кузіну О.М. Тільки завдяки спільній роботі населення, депутатів міської, селищної ради, виконавчого комітету вирішуються питання щодо створення сприятливих умов для життя мешканців нашого селища.

Напередодні професійного свята не можу не сказати добрі слова про колектив селищної ради та секретаря селищної ради Лазарєву Н.В., за її професійне ставлення до дорученої справи, відповідальність, уміння завжди допомогти та знайти правильне рішення .

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів! Прийміть щирі вітання від імені Знам’янської Другої селищної ради з нагоди Дня місцевого самоврядування. З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, за високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого регіону і держави в цілому.

Бажаю від щирого серця землякам – усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх ваших життєвих мрій і сподівань.

З глибокою повагою


Селищний голова           С. Філіпенко


 
Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 1059 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты