П`ятниця, 03.05.2024, 10:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 2 » Відповідальне батьківство – безпечне материнство
09:01
Відповідальне батьківство – безпечне материнство
12
Народження дитини – це одна з найважливіших подій у житті кожної жінки. Дуже часто у жінок виникає занепокоєння перед народженням дитини, яке негативно впливає на її психоемоційний стан. Для того щоб розвіяти ці переживання та попередити випадки раннього соціального сирітства Знам’янській міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді разом із жіночою консультацією проводять заходи по інформуванню майбутніх мам не тільки про пологи, але, й як породіллі подолати психологічні страхи під час вагітності .

Протягом березня місяця під час проведення даних заходів, спеціалісти ЦСССДМ надали консультації 20 вагітним жінкам з питань, як психологічно підготуватись до народження дитини, як формувати нові взаємини між членами сім'ї, як зберегти звичний для жінки ритм життя після народження малюка, як оформити належні соціальні виплати та інші. 

Отримана інформація допоможе вагітним жінкам справитися з психологічним навантаженням, допоможе навчитися ставитись до народження дитини не зі страхом, а з любов’ю, що з часом дитина займе міцно своє місце у серці вагітних матусь.

Тому бажаємо майбутнім матусям легкої вагітності! Хочеться, щоб цей час вони згадували з найбільшою радістю від пережитих емоцій.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 963 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты