Неділя, 05.05.2024, 22:57
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 20 » Відсутність нормативної оцінки земель призведе до недоотримання коштів місцевим бюджетом
16:09
Відсутність нормативної оцінки земель призведе до недоотримання коштів місцевим бюджетом
 
12         Земельна реформа, яка розглядається в нашій країні вже не один рік, наближається до свого логічного завершення. 20 жовтня 2011 року відбулась робоча зустріч міського голови І.Крижановського з начальником головного управління Держкомзему В.Петрікеевим щодо вирішення питання затвердження грошової оцінки земель міста. На жаль дане питання не було вирішено, тому міський голова звернувся з листами до голови облдержадміністрації С.Ларіна та народного депутата О.Єдіна з проханням допомогти у вирішенні даної проблеми.
Ігор Борисович зазначив,що  відсутність нормативної оцінки земель призведе до недоотримання коштів місцевим бюджетом та обмеження прав громадян розпоряджатися земельними ділянками. Відповідно до ст.5 Закону України "Про оцінку земель"  нормативна грошова оцінка земельних ділянок використовується для визначення розміру земельного податку, державного мита при міні спадкуванні та даруванні земельних ділянок згідно із законом, орендної плати за земельні ділянки.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 728 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты