Четвер, 28.03.2024, 23:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Грудень » 9 » Відзначено 72-річницю визволення Знам’янщини від німецько-фашистських загарбників
15:56
Відзначено 72-річницю визволення Знам’янщини від німецько-фашистських загарбників
12
Громада міста Знам’янки та Знам’янського району відзначила 72-річницю визволення Знам’янщини від німецько-фашистських загарбників.

День визволення, як і День Перемоги загалом, це свято зі сльозами на очах. Це свято, коли згадують усіх причетних до тієї великої події, а більшість із них, на жаль, вже немає серед живих. 
12



9 грудня  громада міста Знам’янки та Знам’янського району  відзначила 72-річницю визволення Знам’янщини від німецько-фашистських загарбників.

З цієї нагоди відбулося традиційне покладання вінків до пам’ятних знаків, присвячених подіям Другої Світової війни Почесну місію виконали: колишній мер, Почесний громадянин міста Знам’янка - Василашко М.І. та заступник голови Знам’янської міської громадської організації ветеранів України, голова комітету ветеранів війни і військової служби міської громадської організації ветеранів України Ніколаєв П.А.

12
Урочистою ходою від Обеліску Слави до меморіального кладовища, де відбувся чисельний загальноміський мітинг, пройшли представники місцевої та районної влади, підприємств, установ і організацій, ветерани війни і праці, громадськість міста.

Представники духовенства провели заупокійну службу за загиблими. 

Звертаючись до ветеранів, Сергій Іванович відзначив, що ми всі у неоплатному боргу перед пам’яттю загиблих на фронтах тієї війни.
12

Також      міський голова  Філіпенко С.І.   підкреслив, що Велика Вітчизняна Війна - це особлива сторінка в історії нашого міста та висловив слова щирої вдячності ветеранам за те, що в надзвичайно важкій боротьбі вистраждали і захистили нашу Свободу.

Вдячність ветеранам, солдатським вдовам, трудівникам тилу висловили у своїх виступах голова Знам’янської районної ради Макаренко С.Д. та голова Знам’янської міської організації ветеранів України Бабійчук Г.О.

12
Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам'ять земляків, які загинули визволяючи Україну і Знам’янщину від ворога та поклали вінки і квіти до Меморіалу Слави.

12
Цього ж дня відбувся святковий концерт у Центрі дитячої та юнацької творчості, який підготували вихованці закладу.








Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 991 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/6

Кировоград: новости и сайты