Вівторок, 30.04.2024, 17:56
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 3 » Відзначили своє 90-річчя жительки селища смт.Знам’янка Друга Боброва Марія Іванівна та Хвесковець Анастасія Мойсеївна
14:44
Відзначили своє 90-річчя жительки селища смт.Знам’янка Друга Боброва Марія Іванівна та Хвесковець Анастасія Мойсеївна
 
12
На початку нового року відзначили своє 90-річчя жительки селища смт.Знам’янка Друга Боброва Марія Іванівна та Хвесковець Анастасія Мойсеївна.

З привітаннями і подарунками до них завітали міський голова Ігор Борисович Крижановський та селищний голова смт.Знам’янка Друга Сергій Іванович Філіпенко.

Гостей радо зустрічали самі именинниці. У розмові з рідними та гостями жінки згадали свої молоді роки, відважну фронтову діяльнсть. Адже, доводилося тоді молодим жінкам і попадати під обстріл, і вміти навідмінно справлятися з усіма фронтовими дорученнями. Розповідали іменинниці також і про тяжкі післявоєнні роки та трудові будні.
  
12
Сьогодні ювіляркам є чим пишатися, вони люблячі матусі, бабусі, прабабусі, берегині добра, щастя і сімейного затишку у своїх родинах. 

Вічні, як життя, Божі заповіді, які вчать нас шанобливо ставитися до батька, матері, вчителя, старших за віком. Старість — це зима нашого життя. Пізньою буває вона, але дуже часто — безпорадною і одинокою. В ювілярів вона зігріта увагою, любов’ю і теплом …

За велике трудове життя, за материнську доброту і мудрість подякували цим жінкам Ігор Борисович та Сергій Іванович та побажали іменинницям та їх родинам міцного здоров’я на довгі роки, достатку, любові і поваги від дітей, онуків, правнуків.



 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1112 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты