Субота, 04.05.2024, 10:47
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 18 » Відзначити День пам'яті жертв Голодомору необхідно під знаком єднання та незламності українського народу
13:31
Відзначити День пам'яті жертв Голодомору необхідно під знаком єднання та незламності українського народу
 
12
 «З 17 по 22 листопада в державі триватиме Тиждень пам'яті жертв Голодомору. Враховуючи непросту суспільно-політичну ситуацію у державі, Президент наголошує на необхідності відзначити День пам'яті жертв Голодомору під знаком єднання та незламності українського народу», - такими словами розпочала засідання  організаційного комітету з підготовки та проведення заходів у зв'язку з Днем пам’яті жертв голодоморів керуюча справами міськвиконкому Меренкова Л.І.

Члени оргкомітету прозвітували про стан виконання ними доручень, даних на попередньому засіданні. Начальник відділу освіти Н.Попова та начальник відділу  культури та туризму С.Бабаєва повідомили, що до Дня пам’яті жертв голодоморів в освітніх та культурних закладах міста відкрилися виставки архівних документів і фотоматеріалів, а також тематичних експозицій. 

Лілія Іванівна наголосила на необхідності посилити інформаційно-освітню роботу серед жителів міста, особливо серед підростаючого покоління, про трагічні події української історії. Особливу увагу керуюча справами звернула на забезпечення соціального захисту осіб, які пережили Голодомор 1932-1933 років в Україні.

Основні заходи із вшанування пам'яті жертв Голодомору відбудуться 22 листопада поточного року. 

В цей день відбудуться:  скорботна хода, мітинг-реквієм біля  пам’ятного знаку жертвам голодоморів та політичних репресій в Україні, покладання траурних вінків, квітів та композицій із житніх та пшеничних колосків до пам’ятного знаку жертвам голодоморів та політичних репресій в Україні, акція "Запали свічку пам'яті". 
О 16-й годині - Національна хвилина мовчання.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 767 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты