П`ятниця, 29.03.2024, 03:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Вересень » 29 » Виїзна акція центру зайнятості в навчально-виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей"
08:37
Виїзна акція центру зайнятості в навчально-виховному комплексі "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 - ліцей"
12
Спеціалістами Знам’янського міськрайонного центру зайнятості  було проведено виїзну акцію для учнів Знам’янської ЗОШ №2. 

Школярі ознайомились з наданою інформацію про актуальні на сьогодні професії на ринку праці, навчальні заклади, в яких можна набути цих професій, буклети, листівки про послуги служби зайнятості для учнівській молоді.

Випускники 9 та 11 класів мали змогу оцінити свої професійні нахили за допомогою профорієнтаційних тестів, за результатами яких кожен отримав практичні та методичні рекомендації спеціалістів міськрайонного центру зайнятості щодо майбутнього вибору професії.

Також учнівську молодь було ознайомлено з паспортами навчальних закладів, які розташовані на території Кіровоградщини та паспортами ЦПТО, продемонстровано папки з описами професій, які найбільше користуються попитом на місцевому ринку праці. 

По завершенні виїзної акції школярі були запрошені відвідати міськрайонний центр зайнятості. Учні і класні керівники висловили вдячність за цікавий і корисний захід та побажання щодо тематики майбутніх зустрічей. Тож, будемо і надалі допомагати молоді обирати професію корисну для нашого регіону.

Провідний фахівець з
профорієнтації відділу
активної підтримки 
Знам’янського МРЦЗ Развій І.В.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 787 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты