Четвер, 25.04.2024, 06:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Квітень » 23 » Виїзна акція центру зайнятості в ЗОШ №3 м. Знам’янка
08:00
Виїзна акція центру зайнятості в ЗОШ №3 м. Знам’янка
12
  З метою підвищення рівня інформованості учнівської молоді про світ професій, популяризації робітничих професій, допомоги школярам у своєму професійному самовизначення на базі Знам’янської ЗОШ №3, спеціалістами Знам’янського міськрайонного центру зайнятості було проведено виїзну акцію для учнів школи.  
Школярів ознайомили з нормативно-правовими актами, що сприяють професійному становленню молоді, надано інформацію про актуальні на сьогодні професії на ринку праці, навчальні заклади, в яких можна набути цих професій, буклети, листівки про послуги служби зайнятості для учнівській молоді.
  З випускниками 9 класів було проведено профорієнтаційну бесіду, під час якої вони отримали інформацію про потреби та вимоги сучасного ринку праці та про важливість для кожної людини вдало зробити вибір свого професійного майбутнього. 
   На акції ″Обирай професію – будь успішним″ фахівці Знам’янського міськрайонного центру зайнятості поінформували присутніх про послуги, які надає служба зайнятості учнівській молоді та їх батькам, про можливості служби щодо сприяння працевлаштуванню молоді у тому числі із використанням новітніх систем інформування (мобільний сервіс, регіональний WEB-портал, Інтернет-портал «Труд»). 
   Завдяки налагодженій роботі спеціалістів центру зайнятості профорієнтаційними послугами під час проведення Виїзної акції мали змогу скористатися майже всі учні школи. Педагогічні працівники також відмітили позитивне значення для школярів в проведенні таких заходів, а саме, що ці форми роботи дозволяють підвищити доступність та привабливість профорієнтаційних послуг та краще підготувати учнів до усвідомленого вибору професійної діяльності.

Провідний фахівець з
профорієнтації відділу
активної підтримки
Знам’янського МРЦЗ Развій І.В.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 873 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты