Субота, 20.04.2024, 03:18
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Лютий » 5 » Виїзний прийом громадян у трудовому колективі Знам’янського райавтодору
15:22
Виїзний прийом громадян у трудовому колективі Знам’янського райавтодору
12
   Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів виїзний прийом громадян у трудовому колективі Знам’янського райавтодору.
   Ігор Борисович зустрівся з трудовим колективом, де проінформував присутніх про роботу виконавчих органів міської ради та стан виконання програми Центральний регіон за 2013 рік, про бюджет, перспективи соціально-економічного розвитку міста на 2014 рік. Зупинився на роботі комунального підприємства "Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1”, якому було передано повноваження ліквідованого комунального підприємства «Шляховик», а саме: санітарна очистка міста та виконання робіт по поточному ремонту та утриманню мереж зовнішнього освітлення міста. Назвав обґрунтовані причини ліквідації комунального підприємства «Шляховик». 
    Доповів також про те, що на 2014 рік перед містом також великі і складні завдання. На їх вирішення держава виділила 4,0 млн. грн. для виконання капітальних ремонтів в закладах освіти – а саме на заміну вікон на енергозберігаючі в школах і дитячих садочках міста за переліком, що було затверджено сесією міської ради. Одним з позитивних моментів є закінчення до березня місяці капітального ремонту Палацу культури. В цьому році заплановано ввести в дію каналізаційний колектор житлового масиву Жовтнева – Свердлова, та насосну станцію підвищеного тиску системи автоматичного управління по вул. Матросова, 28, що забезпечити безперебійну подачу води центральної частини міста.
   Серед основних питань, що були порушені громадянами в ході прийому завершення будівництва загальноосвітньої школи № 5; будівництво та введення в експлуатацію об’їзного автошляху; ремонт дорожнього покриття вулиць Партизанської та Свердлова; відновлення зовнішнього освітлення; скарга мешканців прилеглої 
12території, де розташовано підприємство ТОВ «Агропродукт» на те, що з труби, яка на території підприємства, постійно вилітає сажа, яка заважає нормальній життєдіяльності мешканців які звертались, на гарячу лінію губернатора, але нічого не змінилось.
   Ігор Борисович запросив присутніх взяти участь в урочистостях, присвячених відзначенню 25 – річниці виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан та звернувся до колективу приймати більш активну участь у громадському житті міста.

   Всі питання, що порушені під час прийому громадян, взято на контроль, дані відповідні доручення посадовим особам.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 844 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/3

Кировоград: новости и сайты