Субота, 04.05.2024, 19:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Серпень » 7 » Виїзний прийом міського голови
14:29
Виїзний прийом міського голови
  
12   Президентом України визначено низку завдань щодо забезпечення вирішення питань порушених громадянами, трудовими колективами. Згідно затвердженого графіка міський голова І.Крижановський проводить виїзні прийоми громадян - на підприємствах залізничного вузла, у закладах освіти, підприємствах житлово-комунального господарства.

Міський голова Крижановський Ігор Борисович провів виїзний прийом громадян у трудовому колективі колійно-машинної станції № 63.

Ігор Борисович зустрівся з трудовим колективом станції. Він проінформував присутніх про соціально-економічну ситуацію у місті, ситуацію, що склалася у міському бюджеті, стан житлово-комунального господарства міста, зокрема, про скрутний фінансовий стан комунальних підприємств «Шляховик» та "Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1”.

Звертаючись до працівників колійно-машинної станції, міський голова наголосив: «Президент України приділяє велику увагу налагодженню постійного діалогу між владою та кожним громадянином. Ретельно розглянути кожне проблемне звернення та забезпечити з боку влади належну допомогу людям з усіх їх звернень, – така вимога Президента України».

Серед основних питань, що були порушені громадянами в ході прийому були: приведення до належного санітарного стану алеї, яка розташована на шляху до колійно-машинної станції; відновлення радіомовлення по вул. Київській; заміни двох опор, які знаходяться в аварійному стані біля ДНЗ №2; врегулювання графіка вивозу сміття.

За результатами особистого прийому Ігор Борисович надав роз’яснення та доручення відповідальним особам з метою вирішення усіх питань, що були порушені громадянами.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 777 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты