Середа, 17.04.2024, 00:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 19 » Військово-патріотична гра «Сокіл»(«Джура»)
08:52
Військово-патріотична гра «Сокіл»(«Джура»)
12
Команда НВК «Знам’янська ЗШ I-III ступенів №3 – гімназія» «Джмелі» зайняла 1 місце у міських змаганнях військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») присвячених загиблим воїнам АТО. Склад команди: ройовий Корінний Едуард, замісник ройового Каракаш’ян Данило, старший козак Сидорович Володимир, старший козак Василенко Михайло, старший козак Шанта Артем, замісник ройового Руденко Вікторія, козачка Охрімчук Дар’я та козачка Блиндус Вікторія. 

З 8 по 12 червня на базі Кіровоградського центру туризму відбувся турнір з різних видів військово-патріотичних і туристичних змагань.
12

До програми збору ввійшли такі завдання, як «Впоряд», «Ватра», «Туристсько-спортивна смуга перешкод», «Стрільба», «Таборування», «Відун», «Візитівка рою» та «Добре діло». Змістовна програма дала можливість охопити всі сфери дозвілля джур і проявити їх різнобічні здібності: артистичність, спортивну підготовку, вміння виконувати вправи в строю, стріляти з пневматичної зброї, проходити туристську смугу перешкод, демонструвати знання історії свого народу тощо. До того ж для дітей були підготовлені тренінги з психології та національно-патріотичного напрямку; джури грали в командні ігри, спілкувались у колі друзів біля вечірньої ватри, переглядали художні фільми та приймали участь в майстер класі з панкратіону.
12

Рій «Джмелі» отримали подяку від народного депутата України Олександра Горбунова за гідну військово-патріотичну підготовку та активну участь у Всеукраїнській дитячо-юнацький військово-патріотичній грі «Сокіл»(«Джура»)!

Керівник рою осавул Хандусенко А.Г.
Помічний рою Романова В.В.
Ройовий Корінний Е.А.

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 884 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты