Четвер, 28.03.2024, 15:03
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 31 » Військово-спортивні змагання серед старшокласників міста
20:10
Військово-спортивні змагання серед старшокласників міста
 
12Початок нового навчального року для старшокласників міських загальнонавчальних закладів запам'ятається проведенням військово-спортивних змагань, організаторами яких виступили масовий відділ Будинку дитячої та юнацької творчості, Міський парламент дітей та Знам'янський міський спортивно-технічний клуб Товариство сприяння обороні України. В змаганнях брали участь команди ЗШ № 1,3,4,6,7 та НВК ЗШ № 2-ліцею на чолі з викладчами військової справи.Зі словами привітань до учасників змагань звернувся Знам'янсько-Олександрівський військовий комісар – підполковник Балабуха С.С. Він наголосив, що військово-патріотичне виховання української молоді – одне з найважливіших завдань держави. А захищати Вітчизну – обов язок кожного свідомого громадянина.
   
12           Директор МСТК ТСО України В.Колебіденко відмітив, що ті знання і вміння, здобуті у змаганнях зі стрільби, володіння зброєю, метання гранати, фігурного водіння велосипеда та правил дорожнього руху обов язково допоможуть юнакам та дівчатам у майбутньому.


З метою профілактики дитячого травматизму в ДТП, першим етапом змагань було тестування на знання правил дорожнього руху. Відмінний результат показала команда ЗШ № 7. На етапі змагань з фігурного водіння велосипеда перемогу виборов Васьковський Іван (ЗШ № 3). Білий Дмитро (ЗШ № 7) найкраще впорався з розбіркою та збіркою автомата АК-47. Перемогу у стрільбі з пневматичної зброї здоюув Завєрзаєв Олександр
(ЗШ № 1). 
12            Найкраще продемонстрував силу своїх рук у змаганнях з метання гранати (1200 г!) Андрієнко В ячеслав (ЗШ № 3).

Всі учасники змагань отримали грамоти та дипломи Знам'янського МСТК
ТСО України та Знам'янського міського відділу освіти. А ще позитивні емоції та незабутні враження від спілкування з новими друзями і залучення до виконання громадянського обов язку – захисту Вітчизни.


За багаторічну співпрацю, підтримку військово-патріотичної та спортивно-масової роботи серед школярів, патріотичне виховання молоді та популяризацію здорового способу життя директору Знам'янського МСТК ТСО України В.Колебіденку вручено Подяку Знам'янського БДЮТ та Міського парламенту дітей.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 894 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты