Середа, 03.07.2024, 16:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Вересень » 24 » Вихованці НВК приєдналися до відзначення національного Дня миру
15:29
Вихованці НВК приєдналися до відзначення національного Дня миру
 
12         21 вересня 2012 року вихованці НВК приєдналися до відзначення національного Дня миру. З самого ранку учні юрбились у вестибюлі закладу, щоб отримати значок із зображенням голуба, птаха який здавна є символом чистоти та миру. Найактивнішими були учні початкових класів: їм найбільше хотілося отримати симпатичну пташку. Учні 5-7 класів своїми руками створили справжню стаю голубів на стенді, присвяченому Дню миру. Зображеннями голубів у різних варіантах було прикрашено кожну класну кімнату і кабінет.   
12          На подвір’ї НВК пройшла урочиста лінійка до Дня миру, під час якої звучали вічно молоді пісні «Хай завжди буде сонце» і «Если с другом вышел в путь» у виконанні артистичних першокласниць Марії Іваськів і Софії Єніної та учасників вокально - хорового гуртка під керівництвом Ольги Безуглої. У своєму виступі вчитель історії та координатор акції «Ветеран он-лайн» Світлана Ніколенко згадала тих людей, завдяки яким завойовано мирне життя у Європі в ХХ столітті, це наші шановані ветерани. Наприкінці свята, як знак нашої єдності у справі збереження миру та спокою на планеті, учасники танцювального гуртка НВК "Viva, Victory!”( керівник Катерина Степанова) згуртувались та створили живу фігуру голуба, приєднавшись до акції «Голуб миру», ініційованої інформаційним центром ООН в Україні. 
Бажаю всім миру та злагоди.  
12          Пам’ятайте слова великої подвижниці у справі миру та милосердя матері Терези: « Мир на землі починається з твоєї посмішки».


                    Заступник директора з виховної роботи                                                                                         В.Маслюкова

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 721 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты