Субота, 20.04.2024, 10:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Липень » 12 » Він обрав футбол, футбол обрав його.
15:49
Він обрав футбол, футбол обрав його.
     Футбол – це найпопулярніший командний вид спорту в світі. Він збирає біля екранів телевізорів, в барах і на стадіонах величезну кількість людей, які вболівають за свої улюблені команди і насолоджуються гарною грою. 
Футбол не є просто грою, для багатьох це більше, ніж життя! От і для Едуарда Кравчика футбол став не лише захопленням, а натхненням, задоволенням, сенсом життя, адже футбол увійшов в його життя змалечку, і відтоді вони завжди поруч.
     Едуард Григорович є 4-х разовий чемпіон Кіровоградської області, 3-х кратний чемпіон одеської залізниці, двічі Чемпіон України серед залізничників, бронзовий призер Чемпіонату СРСР серед залізничників. У 2017 році став чемпіоном відкритого чемпіонату м.Знам’янки та Знам’янського району серед ветеранів.
     Футбольна біографія  Едуарда Григоровича дійсно яскрава і строката.
Із сьомого класу він вже грав у складі дорослої команди Знам’янського «Локомотиву» і грав досить професійно. Молодого гравця помітили і запрошували в такі команди як «Спартак» - Житомир, «Подол» - Хмельницький, «Зірка» - Кіровоград, та знам’янські тренери не хотіли відпускати перспективну молодь. 
   Згодом Е.Г.Кравчик за викликом виїхав до Благовіщенська (Далекий Схід), де провів найяскравіші 15 років плідного футбольного життя: 6 років у складі команди «Локомотив» - Тинда, та 9 років у команді «Будівельник» - Шимановськ.   
     Свою футбольну молодість Едуард Григорович пригадує з великою втіхою. У його домашньому архіві кілограми різноманітних медалей -  відзнаки за футбольні успіхи, значок і вимпел збірної СРСР, та годинник з великою емблемою «Спартака», який подарував Едуарду славетний гравець «Спартака» Е.Стрельцов.
     Дійсно, є що пригадати і є чим пишатися! Та Едуард Григорович не збирається зупинятись. Ось і своє 55-річчя планує відзначити на футбольному полі. Тож щиро бажаємо йому багато років активного спортивного життя, і ще не один ювілей зустріти якщо не на футбольному полі, то, принаймні, у відмінній спортивній формі. 

        За матеріалами газети 
        «Знам’янські вісті»
        Відділ молоді, спорту та охорони здоров’я
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 739 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты