П`ятниця, 26.04.2024, 15:57
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 29 » Випускний вечір у Знам’янській дитячій музичній школі ім. М.В. Лисенка
12:08
Випускний вечір у Знам’янській дитячій музичній школі ім. М.В. Лисенка
 
12
Місяць травень традиційна пора випускних вечорів. Перегортаючи календар день за днем, учні чекають цього дня. Випускний вечір – свято,яке буває в житті кожної людини, в ньому зустрічаються світлі надії і біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання.   

28  травня 2015 року Знам’янська  дитяча музична школа  ім. М.В. Лисенка вітала своїх випускників 2015 року.  Позаду залишилися хвилюючі моменти екзаменів, конкурсів та концертів.  Свято « Музика мого дитинства» був присвячений Міжнародному дню захисту дітей.  У цей день 19 випускників отримали свідоцтва про здобуття початкової спеціалізованої мистецької освіти, з них   3 учня :Анатолія Посторонко, Денис Бельш та Єисавета Сімакова         – отримали свідоцтва  та грамоти  за відмінне навчання та активну участь у творчому  житті школи. 

Святково прибрана зала була наповнена атмосферою творчості, випускники дарували  всім присутнім найкращі побажання, жарти та  свій  останній  шкільний  концерт. Окрема подяка була висловлена батькам учнів за активну співпрацю зі школою. 
 
12
На випускний вечір завітали і поважні гості: мер міста Ігор Борисович Крижановський та начальник відділу культури і туризму Знам’янської міської ради Світлана Миколаївна Бабаєва, які виступили з вітальними промовами. 

Ігор Борисович  наголосив, що тільки в країні,яка дбає про виховання та навчання своїх нащадків є майбутнє. На завершення вечора відбувся традиційний запуск повітряних кульок. 

Щасливої вам дороги випускники! Пронесіть через життя любов до мистецтва – вічного і неповторного!   



Категорія: Новини культури | Переглядів: 959 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/4

Кировоград: новости и сайты