Понеділок, 22.07.2024, 16:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Вересень » 27 » Вища освіта в Польщі: перспективи українського студента
07:32
Вища освіта в Польщі: перспективи українського студента
 
12         Кожного року велика кількість української молоді їде здобувати освіту в країни Європи. Лідером у цьому напрямку є Польща. Головна причина цьому те, що система освіти в країні відповідає європейським освітнім стандартам.
Польща приваблює до себе зручним розташуванням, схожістю мов, доступністю навчання та проживання. Але серед головних переваг навчання - є перспективність та престиж . Адже європейський диплом, що отримує випускних польського ВНЗ, дає реальну можливість працевлаштування у Європі, та збільшує конкурентоспроможність на українському ринку праці. Крім того - статус студента дозволяє вільно подорожувати (у безвізовому режимі) європейським простором, та попрацювати під час канікул у США, Канаді, Австралії та інших країнах.
Стати студентом польського вишу самотужки складно, адже на шляху до цього необхідно подолати чимало бюрократично-юридичних перешкод. Саме тому перша зареєстрована в державі громадська організація «Мережа освітніх консультантів України», яка наділена відповідними повноваженнями, вирішує цілий спектр питань, пов’язаних із здобуттям українцями якісної європейської освіти у вищих навчальних закладах Польщі та Кіпру, за напрямками: право, міжнародна дипломатія і переговори, банківська справа, бізнес і торгівля, мехатроніка, комп’ютерна графіка, естетична та лікувальна косметологія, журналістика та політологія, готельно – ресторанний бізнес, міжнародний туризм, та багато інших.
Учасником освітніх проектів організації може стати кожен бажаючий, хто навчається у випускному класі школи або вже має атестат про закінчення загальної середньої освіти, чи диплом бакалавра або спеціаліста і бажає продовжити навчання на магістерському факультеті з метою отримати другу вищу освіту, або покращити рівень знання англійської мови на відповідних навчальних курсах, які проходять на Кіпрі.
Ми пропонуємо допомогу у виборі навчального закладу і напрямку навчання, консультації щодо процедури вступу, оформлення документів, участь в літніх мовних школах та ознайомчих візитах до обраного ВУЗу, інформаційну підтримку на першому етапі навчання та мовно - адаптаційний курс.
Офіційні угоди, а рамках яких відбувається співпраця громадської організації «Мережа освітніх консультантів України» з вищими навчальними закладами Польщі та Кіпру, дають нам право проводити рекрутацію майбутніх студентів за спрощеною вступною компанією та на основі кваліфікаційної співбесіди.
Набір бажаючих здобувати якісну європейську освіту з 2013року – розпочатий!
Для підписання угоди та отримання додаткової інформації запрошуємо звертатись до координатора громадської організації «Мережа освітніх консультантів України» в Кіровоградській області за тел. 050-01-51-200, або E-mail: moku_kirovograd@mail.ru.

                                                                                                                 Світлана Бабаєва

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 841 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты