Вівторок, 07.05.2024, 00:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 8 » Виставку-презентацію продукції власного виробництва організовано на території ТОВ "Агропродукт"
15:09
Виставку-презентацію продукції власного виробництва організовано на території ТОВ "Агропродукт"
12         
 З метою розвитку промислового потенціалу міста, у рамках реалізації обласної програми "Центральний регіон – 2015" та Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки на території ТОВ "Агропродукт" організовано виставку-презентацію продукції власного виробництва, на якій були представлені товари підприємства за цінами виробника: халва "Знам'янська" – 18,00 грн. за кг., халва цукрова – 17,65 грн., печиво вівсяне – 15,00 грн., печиво домашнє – 16,00 грн., козинаки – 20,00-25,00 грн., олія – 8,00 за 1л., борошно від 2,40 до 3,10 грн. за кг та багато іншої продукції підприємства. Жителі нашого міста із задоволенням споживають продукцію ТОВ "Агропродукт", тому що тут виробляють широкий асортимент продуктів на смак кожного споживача та задоволення потреб вибагливих покупців. 
12         
         «Першочерговими завданнями ініціатив Президента України для розвитку промислового потенціалу визначено: нарощування обсягів виробництва промислової продукції та її реалізації на внутрішньому й зовнішніх ринках, підвищення конкурентоспроможності харчової промисловості, розбудова інвестиційного потенціалу у промисловості та стимулювання оновлення основних фондів», - зазначає начальник відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі Кирпа О.М.
Одним із найбільших підприємств промисловості на території міста по виробництву харчової продукції є ТОВ „Агропродукт”. На базі ВАТ „Знам’янський завод продтоварів” було засноване промислове підприємство ТОВ „Агропродукт” керівник - Вітер Володимир Васильович, на підприємстві проведена реконструкція та відновлення цехів, оновлено виробниче обладнання. Підприємство розташоване по вул. Партизанська, 29А та займає територію близько 2-х гектарів. У 2000 році налагоджено виробництво халви, мармеладу, козинаків із соняшникового насіння та арахісу, драже. У 2008 році розпочалося розширення асортименту продукції та налагоджено випуск печива вівсяного, згодом удосконалюючи виробництво халви паралельно і збільшили асортимент печива. У виробництві підприємство використовує натуральну якісну сировину – борошно, насіння соняшникове, цукор виробників Знам’янського району та Кіровоградської області, арахіс та какао закордонного виробництва. На сьогоднішній день на підприємстві працює більше ніж 150 чоловік, які своєчасно отримують заробітну плату. Підприємство співпрацює із країнами ближнього зарубіжжя – Молдовою, Грузією, Росією, а також вироблена продукція користується попитом по всій Україні. Підприємство постійно приймає участь у виставково-ярмаркових заходах міста та області.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 918 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты