Понеділок, 06.05.2024, 12:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Жовтень » 24 » Вітаємо переможців
15:03
Вітаємо переможців
 
12
18 жовтня в м. Кіровоград  відбувся відкритий чемпіонат області з панкратіону. Команди з Кіровограда, Знам’янки, Новгородки, Одеси, Долинської, Олександрівки, Миколаєва, Павлограда  прийняли участь в цьому святі спорту, здоров’я і мужності. 120 спортсменів представляючи - бойове самбо, дзюдо, панкратіон, військово-спортивне багатоборство, рукопашний бій, хортинг, бразильське джиу-джитсу, вільну боротьбу  змагались у цьому складному прадавньому олімпійському виді єдиноборства який включає в себе чотири розділи: Сабмішн-Грепплінг Ноу-Гі (боротьба у шортах і щільній футболці),Грепплінг Гі/ВJJ (бразильське джиу-джитсу боротьба в кімоно), Панкратіон-Традішн (поєдинки без нанесення ударів руками в голову) та самий важкий і видовищний Панкратіон-Фул/ММА (змішані єдиноборства-дозволяється будь-яка ударна і кидкова техніка як в стійці так і в партері больові та задушливі захвати). 

Знам’янську команду в складі 7 спортсменів представляли вихованці Клубу єдиноборств «Піт-Файтер». Тож в особистому заліку наші бійці посіли наступні місця: у наймолодшій віковій категорії 10-11 років чемпіоном Кіровоградської області з панкратіону у розділах Грепплінг Гі та Традішн став Поліщук Юрій і в розділі  Греплінг Ноу-Гі посів ІІ місце. Мусаєв Васіф знову довів що в області в його вазі він кращій,ставши абсолютним чемпіоном у трьох розділах (Грепплінг Гі, Грепплінг Ноу-гі та Традішн), а також абсолютним чемпіоном у трьох розділах у старшій віковій категорії 12-13 років, закінчивши усі свої поєдинки на цих змаганнях достроково больовими та задушливими захватами.  
12
 
Категорія 14-15 років розділ Традішн ІІ місце - Сахнюк Сергій. Чемпіоном у розділі Греплінг Ноу-Гі став Сайфудінов Михайло також ІІ місце у розділі Грепплінг Гі та ІІІ місце в Традішн. Категорія 16-17 років-Пшеничний Олександр чемпіон у розділах Фул/ММА, Грепплінг Ноу-гі та Традішн, ІІ місце у розділі Грепплінг Гі. У віковій категорії старше 18 років Вартанов Кирило став чемпіоном в розділі Греплінг Ноу-Гі. ІІ місце в розділі Традішн посів Котига Богдан. 

Загалом наша команда завоювала 19 медалей - 13 з яких золото,5 срібло та 1 бронза. Поздоровляємо наших спортсменів з перемогою, бажаємо їм здоров’я, наснаги у здоланні нових спортивних вершин, та й в подальшому прославляти наш рідний край,нашу Знам’янку. 

За підсумками змагань буде сформована збірна Кіровоградської області для участі у чемпіонаті України який пройде в м. Суми 4-7 грудня.

Знам’янський клуб єдиноборств «Піт-Файтер» висловлює щиру подяку за постійну фінансову допомогу, вагомий внесок у здорове виховання молоді та небайдужість до розвитку спорту у нашому місті ПП – І.О.Матвєєву, начальнику ЛВ міліції ст. Знам’янка - Комар І.В. за сприяння та підтримку Клубу.     

Голова Клубу єдиноборств                              
«Піт-Файтер» тренер вищої категорії, 
майстер ІІ дан - 
Слуцький О.А.

Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1138 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты