Понеділок, 22.07.2024, 15:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 140
Гостей: 140
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 7 » Вітаємо з черговою перемогою!
15:48
Вітаємо з черговою перемогою!
12
4-5 листопада в місті Ірпінь, Київської області, пройшов чемпіонат України з бойового самбо. Знам’янчанин Михайло Сайфудінов, вихованець клубу єдиноборств «Піт-Файтер», впевнено виступив в новій для себе ваговій категорії. 

Отже важливі досягнення, Михайло завоював у ваговій категорії       68кг., він є віце-чемпіон світу з панкратіону 2015 р., дворазовий чемпіон України з панкратіону 2015-2016 р., чемпіон Кубку України з бойового самбо 2016 р., чемпіон відкритого всеукраїнського турніру зі змішаних єдиноборств ММА 2016 р. 

Але Михайлу лише 17 років, він росте, відповідно набирає м’язову масу, тому перейшов у вагову категорію 74 кг. Нещодавно в жовтні, на чемпіонаті Європи з бойового самбо Михайло завоював бронзу, поступившись за вихід у фінал чемпіону змагань. 

12
На цьому чемпіонаті України, перемігши достроково больовими прийомами в двох попередніх поєдинках, Михайло поступився чемпіону в бою за вихід в фінал. В поєдинку за бронзову нагороду знову дострокова перемога больовим прийомом, і Михайло став бронзовим призером чемпіонату України з бойового самбо у ваговій категорії 74 кг.

Знам’янський Клуб єдиноборств «Піт-Файтер» від щирого серця висловлює подяку людям, які вносять вагому долю в наші перемоги: Ігорю Олександровичу Матвєєву, директору ФГ «Агроперспектива», та Анатолію Леонідовичу Русакову,  директору ФГ «Магнат», завдяки фінансовій підтримці яких, покращується матеріальна база Клубу, здійснюються виїзди на змагання так необхідні для росту спортсмена. 

Дякуємо Богу, що є люди небайдужі до розвитку спорту в нашому місті та нашій країні, які усвідомлюють що виховання дітей та молоді  це щасливе майбутнє нашої Батьківщини, адже ми не тільки тренуємо, а і виховуємо.          

Відділ молоді, спорту та охорони здоров’я
за матеріалами наданими тренером  Клубу      
єдиноборств «Піт-Файтер»  Слуцьким О.А.
           

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 780 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты