Вівторок, 23.04.2024, 14:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 17 » Вітання 42 батальйону територіальної оборони Кіровоградської області з другою річницею створення
15:45
Вітання 42 батальйону територіальної оборони Кіровоградської області з другою річницею створення
12
17 червня 2014 року, згідно з Указом Президента України Петра Порошенка, був сформований 42-ий батальйон територіальної оборони, який взяв активну участь у збереженні територіальної цілісності та захисті нашої держави.

До складу батальйону ввійшли добровольці, військовослужбовці, патріоти та справжні Сини України, які вже мали бойовий досвід під час виконання інтернаціонального обов'язку та миротворчих операцій у складі Організації Об'єднаних Націй.

Міський голова Сергій Іванович Філіпенко та депутати Знам’янської міської ради сьомого скликання  вітають 42-й батальйон територіальної оборони з другою річницею створення та висловлюють  глибокі слова вдячності  за особисту мужність і героїзм, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі і незламність духу.

Бажаємо Вам, справжнім Синам України, бути завжди принциповими у своїх переконаннях та об’єднаними плечем до плеча у боротьбі за територіальну цілісність і незалежність нашої святої української землі.
 Здоров’я вам, сили, миру, злагоди, віри і перемоги!
 
На жаль, багатьох немає вже серед живих. Це командир батальйону – капітан 1-го рангу ОЛЕФІРЕНКО Юрій Борисович, заступник командира батальйону по роботі з особовим складом, майор СТЕПАНОК Володимир Іванович та інші... Вічна їм пам'ять!
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 816 | Додав: zinkovskayai | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты