Понеділок, 06.05.2024, 06:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 19 » Вітання з ювілеєм
16:30
Вітання з ювілеєм
12Цього вересневого щасливого та радісного дня ювілярка Євгенія Кузьмівна чекала з нетерпінням – адже їй виповнилося 90 років! Як швидко плинуть літа, яка важка доля та випробовування загартували цю тендітну матусю, бабуся, прабабусю.

Зі словами щирої любові та бажанням міцного здоров’я, натхнення, успіхів в житті до ювіляра звернулися міський голова Крижановський І.Б., секретар міської ради Тесленко А.В., депутат міської ради Ільченко Е.Д., які вручили Євгенії Кузьмівні вітального листа, квіти та солодощі. 

Така жвава, не по рокам рухлива господиня коротко розповіла про свою гірку долю, вона в ті лихі воєнні літа двічі ховала свого чоловіка, а він вернувся живий і здоровий, працювала більше 30 років старшою вихователькою дитячого садка, через її щире серце, гарячі руки та привітну усмішку пройшли сотні наших маленьких знам’янчан.

Вона подякувала владі за те, що не забувають ветеранів, поздоровляють з великими святами та датами і попросила виконати ще одне важливе для її житті питання – допомогти провести до її будинку воду, якої немає вже багато років. Міський голова І.Крижановський, уважно вислухавши прохання пообіцяв виконати його, а депутатам взяти на контроль це доручення.

З ювілеєм Вас дорога Євгенія Кузьмівна!
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 944 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты