Четвер, 09.05.2024, 00:38
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Листопад » 23 » Визначено стаціонарні і мобільний пункти обігріву населення міста
15:25
Визначено стаціонарні і мобільний пункти обігріву населення міста
 
12         23 листопада 2012 року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів А.Заруцького відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Під час засідання були обговорені питання про: організацію заходів захисту населення у період низьких температур повітря та недопущення нещасних випадків через несприятливі погодні умови зимового періоду; загрозливий стан дубів-велетнів, розташованих на території міського парку відпочинку і ДЗ ”Відділкова лікарня ст. Знам`янка”, та заходи щодо недопущення виникнення нещасних випадків внаслідок їх можливого падіння ; стан джерел протипожежного водопостачання міста; протипожежний та техногенний стан потенційно-небезпечних об’єктів; стан утримання і використання захисних споруд ЦО, розташованих на об'єктах міста, та проведення їх технічної інвентаризації; стан протипожежного захисту об'єктів міста та заходи, спрямовані на стабілізацію обстановки з пожежами; затвердження переліку потенційно небезпечних об`єктів, розташованих на території міста; стан готовності спеціалізованих служб ЦО міста до дій за призначенням;затвердження Паспорту ризику виникнення надзвичайних ситуацій  міста Знам`янки.
За наслідками проведеного засідання визначено об'єкти, де у разі значного зниження температури повітря будуть розміщені стаціонарні і мобільний пункти обігріву населення міста. А саме: центральна районна лікарня, вул.Гагаріна, 27; відділкова лікарня ст.Знам'янка, вул.Жовтнева, 15; пасажирський вокзал станції Знам`янка Одеської залізниці, вул. Калініна, 130; Державна пожежно-рятувальна частина №18 ТУМНС України в Кіровоградській області (мобільний пункт обігріву), вул.Фрунзе, 73. Також прийнято рішення про видалення дубів-велетнів, які визначені актами обстеження аварійними.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 655 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты