Субота, 04.05.2024, 09:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 10 » Вклонімося великим тим рокам
22:57
Вклонімося великим тим рокам
      
12 Вже стало традицією у селищі Знам'янка Друга напередодні Дня Перемоги проводити зустрічі школярів з людьми, чиє дитинство та юність були охоплені пожежею Великої Вітчизняної війни. 6 травня до міської бібліотеки-філії №2 завітали Капелюшний Т.Д., Охватенко Л.П., Іванов М.В. для того, щоб поділитися своїми спогадами з учнями 6 класу ЗШ №6 (кл.керівник Невкрита І.С.) та 8 класу ЗШ №7 (кл.керівник Кондратюк О.В.).

Учасник Великої Вітчизняної війни Капелюшний Тимофій Дорофійович розповів дітям про свій бойовий шлях, про те, якою дорогою ціною була завойована перемога.

Зовсім маленькою дівчинкою пережила окупацію рідного селища Охватенко Любов Петрівна. І хоч відтоді пройшло багато років, Любов Петрівна і досі не може без сліз згадувати про те, скільки горя, страждань зазнали ті, кому довелося жити на окупованій фашистами території. Холод, голод, знущання – все витримали, бо свято вірили в перемогу.

Іванов М.В. розповів учням про те, як швидко дорослішали діти війни, бо доводилось тяжко працювати поряд з дорослими на відбудові народного господарства після звільнення Знам'янщини від німецько-фашистських загарбників.
       
12Селищний голова Філіпенко С.І. від імені всіх присутніх подякував ветерану та іншим шановним гостям бібліотеки за те, що знайшли сили і час, прийшли до школярів, привітав їх зі святом Перемоги та побажав здоров'я, добра та миру. Гостей бібліотеки також привітала голова селищної ради ветеранів Промахова Л.Ю.

З нагоди свята учні подарували ветеранам квіти, а дитяча вокальна група селищного Будинку культури під керівництвом Дубініної І.М. виконала пісню «Перемога».

Наприкінці заходу присутні ознайомилися з експозицією «Вклонімося великим тим рокам», яку підготував міський краєзнавчий музей.
Категорія: Новини культури | Переглядів: 801 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты