Понеділок, 06.05.2024, 10:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Червень » 13 » Володимир Хоменко: бізнес і податківці у новій системі працюватимуть разом
13:17
Володимир Хоменко: бізнес і податківці у новій системі працюватимуть разом
12
    Про це заявив заступник Міністра доходів і зборів України Володимир Хоменко під час зустрічі з представниками ділової спільноти і громадських організацій в Американській торговельній палаті. 
   Американська торговельна палата (АСС) провела зустріч для обговорення концепції Служби фінансових розслідувань (СФР). Зустріч, як вважає президент АСС Бернард Кейсі, стала прекрасною можливістю для компаній висловити свої думки та зауваження щодо концепції створення СФР. На його думку, розробка фіскальних інструментів, що проводиться у форматі їх обговорення за участі всіх зацікавлених сторін, підтверджує той факт, що між бізнесом і владою є взаєморозуміння. 
"Ми віримо, що сьогоднішнє обговорення концепції та жвава дискусія стосовно основних цілей та завдань Служби стане важливим кроком на шляху до впровадження міжнародних практик в Україні", - сказав Бернард Кейсі.
Бізнесменів найбільше непокоять високий рівень корупції, тіньовий ринок та якість роботи правоохоронних і фіскальних органів: "Потрібно знищити корупцію, вивести бізнес із тіні, знизити податки", - сказав один із них.
    "Потрібно реформувати фіскальні органи. У них постійно проходять якісь переатестації, реформи, зміни - завжди щось відбувається, але зрушень так і немає. Тому до цього процесу треба підійти системно, прозоро, збалансовано. За що я і вітаю вашу ініціативу створення СФР, - поділився Юрій Залуський, представник компанії "Бейкер і Макензі - Сі-Ай-Ес Лімітед". 
   Менеджери компаній також заявили: "Ми чекаємо, що функції контролю і розслідувань будуть відокремлені". Проблема, на їх думку, не в одній податковій міліції, потрібна зміна у кримінально-процесуальному законодавстві. 
   Володимир Хоменко погодився, що "корупція мала найвищий рівень за останні 22 роки. Середній бізнес знищено. Адже люди, незалежні економічно, мають і політичну незалежність". 
Він заявив, що створення СФР в першу чергу передбачає усунення головних ворогів бізнесу - корупції і тіньового ринку: "Ми усунемо передумови розвитку корупції й мінімізуємо контакт податківця з підприємцем. Від "масок-шоу" також однозначно уже відходимо".
У системі СФР, за словами заступника Міністра, працюватимуть відкриті інформаційні бази, які дадуть можливість підприємцям і податківцям разом боротися з тіньовими схемами; допоможуть підприємцям уникнути податкових ям, а податківцям - успішніше боротися з нечистими на руку ділками.
Бізнесмени надали пропозиції щодо законопроекту, який передбачає створення СФР. Вже найближчим часом робоча група експертів від бізнесу і експертів від Міндоходів продовжить обговорення названого законопроекту.


Прес-служба Знам‘янської ОДПІ



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 861 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты