П`ятниця, 26.04.2024, 18:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Квітень » 3 » Вони боронили Україну. Герої АТО Знам’янщини
15:50
Вони боронили Україну. Герої АТО Знам’янщини

12

«Недарма кажуть, що людина жива доки, поки жива про неї пам’ять. І що може краще зберегти пам’ять про визначні історичні події, як не книга. Пройдуть роки, і молоде покоління тримаючи в руках ось цю книгу, зможуть з гордістю сказати, що наші знам’янчани такі юні, молоді, але мужні і завзяті, незламні власним життям боронили наш мир і спокій», - саме з таких слів виконуючий обов’язки голови міської Спілки ветеранів АТО Нікітін Микола  Миколайович, розпочав представлення збірки «Вони боронили Україну. Герої АТО Знам’янщини» під час проведення першої інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», присвячену «Пам’яті Героїв Знам’янщини»

Дуже символічно, що презентація цієї збірки співпала з подібним заходом, на якому молоде покоління міста не тільки мало змогу поспілкуватися з учасниками АТО, а й отримати від них такий подарунок.

«Ми хочемо подякувати міській владі в особі міського голови Філіпенка Сергія Івановича за його підтримку та допомогу  у випуску збірки, а також укладачам Крістіні та Віталію Зайченкам за кропітку працю. Сподіваємось, що ця збірка стане поштовхом для створення книги про всіх наших знам’янчан – учасників АТО. Ці книги отримають: батьки загиблих Героїв, кожна школа,   бібліотеки та міський краєзнавчий музей»,    - на завершення свого виступу підкреслив Микола Миколайович

Загалом у збірці зібрана біографічна інформація про мешканців міста Знам’янки та Знам’янського району, які загинули у зоні проведення АТО.  І вже незабаром кожен знам’янчанин матиме нагоду ще раз згадати свої Героїв-земляків, прочитавши цю збірку як у бібліотеці, так і у міському краєзнавчому музеї.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 994 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты