Вівторок, 30.04.2024, 18:53
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Вересень » 6 » Вони дають людям тепло!
12:24
Вони дають людям тепло!
 
12          6 вересня 2012 року у приміщенні Знам'янського управління з експлуатації газового господарства, з нагоди Дня працівника нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України, зібралася вся трудова родина на чолі з начальником Федотом Васильовичем Самаріним.
В урочистостях взяли участь: заступник голови правління ВАТ "Кіровоградгаз" А.Сулімовський, міський голова І.Крижановський та начальник Знам’янського управління з експлуатації газового господарства Ф.Самарін.
 
12          Традиційно урочистості розпочалися з нагородження грамотами кращих із кращих працівників нафтогазової системи. Грамоти, листи Подяк від обласного керівництва газової структури та від керівництва міста отримало 14 чоловік.
Нагороджували газовиків за сумлінну працю,особистий внесок у розвиток даної галузі та з нагоди професійного свята.
12         Урочистими, але водночас щирими словами вітали своїх підлеглих заступник голови правління ВАТ "Кіровоградгаз" А.Сулімовський та начальник Знам’янського управління з експлуатації газового господарства Ф.Самарін.
Андрій Валерійович привітав колектив підприємства з професійним святом, побажав успіхів та плідної праці, згадав також ветеранів підприємства, подякувавши за їх внесок у розвиток галузі. " Це одне із найкращих підприємств зі значним досвідом роботи, яке виконує технічне обслуговування газових мереж і обладнання, займається будівництвом газових мереж, постійно вдосконалює системи газопостачання" – зазначив А.Сулімовський.
Федот Васильович зазначив, що їхнє підприємство насправді можуть вважати родиною, адже працівники одного із найважливішого господарства міста, проводять на роботі набагато більше часу, ніж вдома, разом із сім'єю.
12         – Від вашої праці залежить забезпеченість домівок людей, шкіл, дитсадків, лікарень теплом, – сказав Ігор Борисович. – Ви постачаєте вкрай необхідне для сталої життєдіяльності мешканців Знам'янки та Знам'янського району паливо. Тож бажаю всім вам здоров’я, щастя, благополуччя… Адже без вашої роботи не можливе було б життя не лише мешканців міста та району, а й України та закордонних сусідів – наголосив у вітальній промові міський голова.

 
12          
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 909 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты