Понеділок, 22.07.2024, 12:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 50
Гостей: 50
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Травень » 22 » Вперше у Знам'янці - відкриті обласні класифікаційні змагання зі спортивного танцю
10:32
Вперше у Знам'янці - відкриті обласні класифікаційні змагання зі спортивного танцю
12
  Вперше в нашому місті відбулися відкриті обласні класифікаційні змагання із спортивного танцю «Кубок міста Знам’янка- 2015», організовані та проведені клубом спортивного бального танцю «Фурор-Данс», керівниками якого є молоді, але дуже талановиті тренери Євгеній Суботін та Аліна Вустілка. Цього святкового та сонячного дня до нашого міста завітали клуби спортивного бального танцю "Конвалія" м. Кіровоград , клуб "Фаворит" м. Кіровоград; клуб "Арт" м. Кіровоград; клуб "Діамант" м. Кіровоград; клуб "Олександрит" м. Олександрія, клуб "Пірует" м. Тальне Черкаської області, клуб "Нова" м. Новоукраїнка, клуб "Імпульс" м. Олександрівка, клуб "One step" м. Компанієвка. Знам’янку на турнірі представляли вихованці клубу спортивного бального танцю «Фурор-Данс» та клубу "Перлина". 
  Такий турнір в Знам’янці, дійсно, вперше. Красиві дівчата і галантні кавалери, витончені, відточені рухи, хороша музика, святкова атмосфера і, звичайно ж, чудові костюми. На паркеті 210 надзвичайно талановитих танцівників. Організатори зізнаються : «Провести такі змагання хотіли давно, хвилювалися і переживали, але все вийшло. Це складно в плані організації і зважитися на такий захід завжди дуже проблематично. Але ми раді, що багато небайдужих до цього виду спорту людей пішли назустріч. Хотілося б висловити велику вдячність за підтримку і розуміння важливості цієї справи міському голові м. Знам’янка Крижановському Ігорю Борисовичу, приватному підприємцю Кріпаку Олександру Анатолійовичу, завідуючому офтальмологічним відділенням м. Олександрії Бараннику Віктору Івановичу». 
  Не обійшлося в цей урочистий день і без почесних гостей. Привітати і нагородити учасників завітав міський голова Ігор Борисович Крижановський. Ігор Борисович зазначив, що бальні танці важливі не лише для фізичного стану людини, а й для емоційного, так як вони дарують багато позитивних емоцій від самого процесу, почуття радості від досягнутого успіху. Всі учасники турніру є переможцями, бо вони вклали в свій танець труд, наполегливість, сили і душу. І навіть запропонував зробити ці змагання традиційними, адже Знам’янка гостинно приймає у себе вже не один традиційний фестиваль та конкурс.
  Учасники отримали заслужені дипломи, медалі та кубки з рук організаторів та міського голови, а глядачі, батьки і навіть судді відчули величезне естетичне задоволення від одного з найяскравіших видів спорту.
   Всупереч відомій приказці, перший млинець вийшов зовсім не глевким. Тепер організатори планують проводити «Кубок м.Знам’янки» із спортивних танців кожен рік і сподіваються, що наступного разу учасників буде ще більше. Тож запрошують до свого клубу нових учасників і може на наступному турнірі запалають нові зірочки !
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 969 | Додав: Zagorod | Рейтинг: 5.0/4

Кировоград: новости и сайты