П`ятниця, 19.04.2024, 22:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 22 » Вперше в місті - Свято Морозива від "Ласунка"
09:04
Вперше в місті - Свято Морозива від "Ласунка"
12
На кілька годин 17 червня міський парк відпочинку міста перетворився на територію справжніх і щирих дитячих емоцій з присмаком літа і морозива.

Тисячі маленьких знам’янчан перевірили на собі увесь асортимент розваг, які цьогоріч підготувала для них ТМ «Ласунка» під час першого в місті «Свята Морозива», яке проходило за сприяння міського голови Сергія Івановича Філіпенка.

Від самого входу в парк на дітлахів чекали з нетерпінням, аби виконати їхні найрізноманітніші забаганки. На Великій сцені, розташованій у центральній частині для юних знам’янчан були підготовлені не тільки щогодинні розіграші ящиків морозива від 12
ТМ «Ласунка», а й феєричні постановки від талановитих аніматорів. 

Крім того, міні-сцені були розміщені і по всій території міського парку відпочинку, де дітлахи мали змогу взяти участь у різноманітних конкурсах, ігрових програмах та естафетах.

Без уваги й подарунків не залишився ніхто. Розваги з аніматорами, фотозона з улюбленими героями, майстер-класи, естафети, атракціони, сувенірна продукція, безліч приємних і корисних подарунків – усе це створювало атмосферу неймовірної країни дитинства, де кожному відвідувачу раді, де здійснюються мрії і куди хочеться повертатися знову й знову.

12
Батьки зізнаються, що «Свята морозива» від ТМ «Ласунка» їх малеча чекала з нетерпінням, адже такої події в місті ще не було. Також мешканці міста висловили надію, що це свято стане традиційним.

Про кількість смачного морозива на святі годі й говорити. Можна було спробувати прохолодні новинки або ж насолоджуватися улюбленими смаками, придбати морозиво самостійно чи виграти у конкурсі найспритніших. Крім того, купуючи морозиво дітлахи отримували сертифікати на безкоштовні розваги на атракціонах чи солодку вату.

12
На «Свято морозива» завітали і міський голова Сергій Іванович Філіпенко та перший заступник міського голови Валентина Григорівна Загородня.

«Посмішки, теплі слова, щирі емоції, доброзичлива атмосфера – заради цього варто жити, починати кожен день, створювати і дарувати вам найкраще», - відзначив міський голова, спілкуючись з мешканцями міста.

12
Окремої уваги заслуговує і неймовірне дійство – Битва Морозивом. Вирій емоцій, що панував тут важко описати словами. Влучні постріли, посмішки, і весела музика ще довго залишиться у пам’яті як у учасників, так і у глядачів. 

А на завершення свята всі бажаючі змогли весело провести час під час яскравого танцювального шоу.




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1004 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.7/13

Кировоград: новости и сайты