Субота, 20.04.2024, 08:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 12 » Вперше в нашому місті відбувся ВелоФотоКвест
15:59
Вперше в нашому місті відбувся ВелоФотоКвест
12
З кожним роком все більше і більше набуває популярності такий вид відпочинку як велотуризм. У міському Палаці культури діє вело-туристичний клуб «Pilіgrim», голова клубу О.Роздобудько. Основним завданням цього клубу  є  популяризація велосипеду як найкращого засобу пересування містом, здорового способу життя, формування серед молоді екологічного світогляду та як розвиток краєзнавчого туризму.

11 червня в нашому місті, за сприянням  відділу культури і туризму Знам’янського міськвиконкому (начальник С.Бабаєва), відбувся перший в нашому місті ВелоФотоКвест.12
 

У змаганнях взяли участь 17 команд, учасники клубу «Pilіgrim» з міста Знам’янки та  клуб «Maximoose Bikes» з м. Кропивницький. Оскільки велоквест - це командне змагання, що поєднує елементи логічної гри, спортивного змагання і екскурсії по місту та за його межами то командний склад був не тільки  дорослий, а і дитячий, наймолодшому учаснику 6 років.                   12



Все проходило за планом: збір, реєстрація, роздача завдання та старт… Але коли в назначений час команди почали повертатися і здавати свої завдання от тоді все цікаве і почалося. Гучне обговорення, хто і як знаходив дорогу, які перешкоди були і як кому вдалося виконати те чи інше завдання. Це дійсно було емоційно… Розчервонівші і щасливі  учасники змагань виконали майже всі завдання та гра є гра і переможець все таки був. 
Третє місце за кількістю балів було поділене серед трьох команд: «Володарів колес» -  Гребенюк Юрій та Ліза, «Extrime» - Кулик Віталій та Назар і Громов Гліб, «Гонщик» - Стрельцови Олександр та Наталія, команди м. Знам’янка. Друге місце посіла команда з м.Кропивницький «Ключ на 15» - Александров Олександр та Васильєв Дмитро.
Переможцем першого ВелоФотоКвесту стала команда «Тисни на педалі» з м.Знам’янка - Корчагіни Павло та  Валерій, які за наданий час виконали найбільше завдань і отримали максимальну кількість балів.
Ну, а після відзначення переможців був смачний куліш, який приготували Віталій Щуров та Петро Швайка і гарячий чай та печиво.
Все це дійство відбулося на Ветеранській галявині, чудове місце для культурного відпочинку за що велика вдячність Ветеранській організації міста.
От таким насиченим був день. Це тільки перше туристичне змагання та далеко не останнє. Ми не стоїмо на місці, ми працюємо. Тож ПРИЄДНУЙТЕСЬ і станьте учасником  активного і пізнавального виду відпочинку як ВелоФотоКвест.
 
Завідуюча відділом дозвілля та роботи з молоддю                    В.Кравченко


 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 847 | Додав: Moderator1 | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты