Субота, 27.04.2024, 04:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Липень » 7 » Впорядкування території кладовищ – наш святий обов’язок
11:18
Впорядкування території кладовищ – наш святий обов’язок
  12
Відповідно до законів України «Про похоронну службу» та «Про місцеве самоврядування в Україні» Знам’янська Друга селищна рада постійно приділяє належну увагу впорядкуванню кладовищ, які знаходяться на території селища.
Щороку проводиться великий обсяг робіт щодо підтримання у належному санітарному стані території місць поховань.

Ранньою весною розпочинається генеральне прибирання всього селища, в тому числі і цвинтарів. Здійснюється викошування трави, вирубка пагонів, висадка саджанців дерев тощо. Всі роботи проводяться в тісній співпраці виконавчого комітету селищної ради та наглядача за впорядкуванням кладовищ Цимбалюка С.О. На даний час в селищі набагато покращився санітарний стан цвинтарів.
   12
Нещодавно за ініціативи селищного голови та за участі населення селища була зроблена арка на центральному кладовищі. Для виготовлення арки на кладовищі мікрорайону Кущівка селищною радою було придбано бруси в ДП «Чорноліське лісове господарство». Але депутат Знам’янської міської ради Кузін О.М. запропонував ідею – зробити не просто арку, а й облаштувати самі ворота, щоб можна було їх закривати. Мешканці мікрорайону підтримали дану ідею та до роботи долучилися активні помічники – Король Сергій, його дружина Анна та син Олександр, Ткаченко Андрій та його дружина Валентина, Рудий Сергій, Степанов Олег. Також, допомагали інші мешканці селища, а саме: депутат селищної ради Сафронова Тетяна, Павлов Сергій, Грищин Сергій, Барабаш Олександр, Коротич Наталія, Дерев’янко Ольга, Манжос Сергій.

Слід відмітити роботу голів вуличних комітетів вулиць Панаріна, Колгоспна, Ілліча (Топчиєва В.Д., Сухаревської Н.О., Полякової О.Д.), які зібрали додаткові кошти для втілення задуманого в життя.

Селищний голова Філіпенко С.І. від себе особисто надав фінансову допомогу. Не остався осторонь і приватний підприємець Єрохін М.В., який надавав спонсорську підтримку під час проведення робіт.
  12
І ось, нарешті, ворота встановлені. 01 липня біля кладовища зібралися мешканці вулиць мікрорайону Кущівки, представники ініціативної групи та селищної ради. Настоятель релігійної громади на честь ікони Богородиці «Знамення» Олександрійської єпархії УПЦ протоієрей Віктор Кравець від церкви подарував мешканцям мікрорайону Кущівка ікону та провів обряд освячення воріт.

Селищний голова наголосив на тому, що впорядкування території кладовищ – наш святий обов’язок. Ми повинні постійно турбуватися про те, щоб місця поховання померлих односельців були у належному вигляді.


Спеціаліст по роботі з
молоддю селищної ради        І. Тупало


Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 974 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты