Четвер, 28.03.2024, 18:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Липень » 12 » Вручили новий поліцейський автомобіль
16:04
Вручили новий поліцейський автомобіль
12Сьогодні, 12 липня у місті Кропивницьку відбулася урочиста подія – вручення нових автомобілів відділам та відділенням Головного управління національної поліції в Кіровоградській області. 

18 автомобілів із екологічними двигунами до Кіровоградщини були направлені з числа кроссоверів, які у рамках Кіотського протоколу Уряд Японії передав у травні Нацполіції України.

 Міський голова Сергій Іванович Філіпенко був запрошений на урочистості начальником ГУНС в Кіровоградській області Сергієм Григоровичем Кондрашенко, який  вручив Сергію Івановичу подяку за активну громадську позицію, співпрацю з Головним управлінням Національної поліції в Кіровоградській області. 
Від усього колективу поліції Кіровоградщини очільник відомства висловив вдячність керівництву МВС України за надану можливість покращання технічних можливостей поліцейських підрозділів області та підтримку в роботі. 

В урочистому врученні нових автомобілів взяв участь голова обласної ради Олександр Анатолійович Чорноіваненко, який  подякував працівникам національної поліції за охорону безпеки громадян області і військовослужбовцям, які захищали і продовжують захищати Україну на сході. 

Ключі від автомобіля  позашляховика «Мitsubishi Outlander PHEV» для використання в службовій діяльності передали і Знам’янському відділу ГУНП в Кіровоградській області, їх отримав екіпаж поліцейської групи реагування патрульної поліції, а саме старший сержант поліції Сергій Олександрович Козельський та старший лейтенант поліції Максим Васильович Огієвич. 

Сергій Іванович Філіпенко  привітав екіпаж поліцейської групи, подякував їм за роботу та побажав  і надалі так сумлінно нести службу, щоб жителі Знам’янщини почували себе у безпеці, зазначивши, що новий автомобіль зробить роботу ще ефективнішою та надасть наснаги для подальшої охорони правопорядку. 

Настоятель Свято-Покровської парафії УПЦ Київського Патріархату протоієрей Ігор Стецюк провів церемонію освячення службової техніки.
По закінченню урочистої церемонії голова обласної ради Олександр Чорноіваненко випробував нові авто та поділився своїми враженнями, що вони є зручними і тихими у використанні, але головний їх пріоритет – екологічність та економічність.







































Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 1091 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 4.0/4

Кировоград: новости и сайты