Понеділок, 20.05.2024, 07:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Липень » 16 » Всесвітній біг заради гармонії єднає людські серця
14:21
Всесвітній біг заради гармонії єднає людські серця
 
12         Всесвітній біг заради гармонії – це міжнародна естафета, яка проводиться з метою поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі. 
Учасники естафети пропонують добру волю людям в усьому світі. Символом гармонії і єднання є палаючий факел, який бігуни передають один одному із рук в руки.
Всесвітній біг заради гармонії проводиться у понад 100 країнах світу протягом останніх 25 років.
15 липня Знам’янщина вперше приймала всеукраїнський етап міжнародної факельної естафети «Всесвітній біг заради гармонії»! Учасники естафети бігли центральними вулицями міста Знам’янка та смт. Знам’янка Друга, чим привертали увагу мешканців територіальної громади, та спонукали їх приєднуватись до руху.
 
12          Гостей вітав міський голова Крижановський Ігор Борисович, який підкреслив особливість та значимість естафети, подякував марафонцям за витримку і знам’янчанам, які проявили свою активність та приєднались до бігунів, ставши частинкою потужного громадського руху.
 
12          Капітан команди Євген Фурс тепло подякував за теплу атмосферу зустрічі. Він передав символічний факел миру міському голові.
Організаторами заходу виступили: голова оргкомітету, керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко, сектор у справах сім’ї та молоді (завідуюча С.Бабаєва), відділ культури і туризму (начальник О.Заточна), Знам’янська ДЮСШ (директор А.Гарькавий).
Активними учасниками міського етапу міжнародної факельної естафети «Всесвітній біг заради гармонії» стали : учні ЗОШ № 4 (керівник групи М.Міщенко), спортсмени клубу «Карат» (керівник В.Кадеров), спортсмени клубу єдиноборств „Піт-Файтер” (керівник О.Слуцький), спортсмени клубу «Атлет» (керівник А.Іванов).
 
12          Своєю участю у міжнародній естафеті, знам’янчани ще раз підкреслили велику значимість ведення здорового способу життя, активних занять фізичною культурою і спортом, встановлення гармонії відносин між людьми.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 713 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты