Понеділок, 06.05.2024, 02:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Квітень » 19 » Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» - триває!
15:27
Всеукраїнська акція «Майбутнє лісу у твоїх руках» - триває!
 
12         Масштабно та масово пройшла цьогоріч на Знам’янщині акція Державного агентства лісових ресурсів України «Майбутнє лісу в твоїх руках». Розпочалася вона традиційно – 21 березня у Всесвітній день лісу і триватиме до 20 квітня, коли в Україні відзначатиметься День довкілля.
Голова мета Акції – виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, ознайомлення та безпосередня участь шкільної молоді у створенні нових лісів, роз’яснення широким колам громадськості важливості створення лісових насаджень, як одного з основних компонентів збереження біорізноманіття та екологічної рівноваги на планеті, підвищення довіри громадськості до діяльності лісогосподарської галузі.
 
12          За час її проведення на Знам’янщині за участі представників влади, громадських організацій, школярів, дітей та молоді, представників ЗМІ посаджено 5 га лісу. Для цього було використано понад 15 тис.штук садивного матеріалу.
19 квітня 2013 року у рамках акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» за участю міського голови І.Крижановського, представників ДП «Чорноліського лісгоспу» було проведено озеленення територій Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів та Знам'янського дитячого будинку - інтернату III - IV профілю, внаслідок чого було висаджено 136 дерев та 32 кущі листяних та шпилькових порід. Садивний матеріал було надано безкоштовно адміністрацією ДП ««Чорноліський лісгосп » .
 
12          Також цього дня на території Знам’янської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів були висаджені дерева, які придбані 18 квітня на лісовому аукціоні з продажу саджанців декоративних рослин представниками обласної влади та лісівниками.
Але найголовнішим у заході є не площа створених лісів у день акції, а усвідомлення кожного учасника акції своєї особистої ролі у примноженні і збереженні лісового фонду нашої землі, відповідальності за життя майбутніх поколінь  
12          .
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 626 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты