Субота, 20.04.2024, 17:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 27 » Всеукраїнська казначейська акція «Вишивана моя Україна»
16:28
Всеукраїнська казначейська акція «Вишивана моя Україна»
12
Всеукраїнська казначейська акція «Вишивана моя Україна» була започаткована з нагоди 25-ї річниці Незалежності України. Початок вишиванню було розпочато 8 серпня в Управлінні Казначейства у м. Торецьку в  Донецькій області, де з робочим візитом перебувала очільниця Казначейства Т.Слюз. У рамках серпневої робочої поїздки до Донецької  та  Луганської областей  Голова Казначейства власноруч привозила казначеям карту для доповнення орнаменту, нанесення на неї символів міст.

Відтоді вишивана карта України передавалася казначеями з однієї області до іншої, наповнюючись кольорами, візерунками і теплом душі всіх, хто долучився до акції.

З 20 січня 2017 року карта продовжила свою мандрівку по Кіровоградській області, була передана колегами з Одеської області. Казначейська Берегиня як теплий яскравий вогник, як частинка щирої казначейської душі, відвідує кожен куточок області, осяє своїм світлом кожне управління Державної казначейської служби.12

Сьогодні начальник відділення державного казначейства  Коноваленко Наталія Іванівна презентувала  карту «Вишивана моя Україна» у дитячому дошкільному закладі №7 «Козачок». «Карта вражає різноманітністю вишивок та орнаментів на ній, адже кожен з них передає своєрідність населеного пункту і розповідає за допомогою фарб про історію та дух їх жителів. На карті знаходяться відображення думки і настрої казначеїв, краса довкілля, мрійливі сподівання на кращу добру долю, людські вірування», - зазначила Наталія Іванівна.

 На захід завітала перший заступник міського голови Валентина Григорівна Загородня, також взяли участь начальник відділу освіти Грекова Л.А., 
начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Зіньковська І.В.

12
Українська вишиванка – це «молитва без слів», а сама карта – оберіг дляв сієї великої казначейської родини, яка  об’єднує серця та душі.  Карта «Вишивана моя Україна», витвір народної творчості, є символом єдності казначейської спільноти.

  Казначеї вишивали карту України,
 Та вкладали у стебки чисту душу
  І думки про свою країну.                           
  Щоби злагода та мир панували всюди,  
  Щоб заможні і щасливі були всі люди,
  Об’єднала всіх надія, завітала на поріг,
  Вишивана Україна – казначейський оберіг.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1298 | Додав: zinkovskayai | Рейтинг: 4.2/5

Кировоград: новости и сайты