Субота, 04.05.2024, 19:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Березень » 9 » Вшанували Великого Кобзаря
11:48
Вшанували Великого Кобзаря
 
12         В історії назавжди залишаються імена, які з гордістю вимовляє людство, до них належить й ім’я великого українського поета Тараса Григоровича Шевченка.
      Сьогодні, 9 березня, громадськість України відзначає 199-річчя від дня народження Великого Кобзаря – геніального українського поета, письменника (драматурга, прозаїка), художника (живописця, гравера), громадського діяча, філософа, політика, фольклориста, етнографа, історика.
        У нашому місті, як і по всій країні,  відбулися заходи з нагоди цієї події. Біля пам’ятника Великому Кобзарю відбувся урочистий мітинг за участю керівництва міськвиконкому, представників трудових колективів підприємств, установ, організацій міста, депутатів міської ради,  міських організацій політичних партій та громадських організацій.
Звертаючись до учасників мітингу, міський голова Крижановський Ігор Борисович сказав:« Ми щиро захоплюємося високим образом Кобзаря, його національною позицією і душевною чистотою, почуттям справедливості, відданістю свободі. Його слово завжди було потужним у боротьбі нашого народу за волю та незалежність, провідником демократичних ідей у суспільстві, щедрим порадником у часи важких випробувань.
Тож несімо гідно у своїх серцях вічне слово Кобзаря, рівняймося у своїх ділах та думах на нього, втілюймо його заповіти у життя».
        Звучали пісні  на вірші Т.Шевченка у виконанні хору «Джерело» локомотивного депо станції Знам’янка, вірші Кобзаря у виконанні учнів НВК «Знам’янська загальноосвітня школа №2-ліцей».
          
 
12         
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 753 | Додав: Zagor | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты