Четвер, 25.04.2024, 14:31
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 6 » Вшанували ветеранів
11:34
Вшанували ветеранів
129 грудня - дата для міста Знам'янки непересічна. Адже саме в цей день 70 років тому героїчними зусиллями бійців наше місто було звільнене від німецько-фашистських загарбників. 
Ми славимо тих, хто хоробро бився і загинув на нашій землі, прославляємо подвиг молодих героїв, які йшли на фронт прямо зі шкільної лави, схиляємось перед подвигом відомих і невідомих героїв. Згадуємо загиблих, низько вклоняємося живим. 

Ми, покоління післявоєнних років, щасливі люди, бо народилися в мирні часи. Разом з тим ми маємо честь спілкуватися зі справжніми героями, нашими ветеранами, які вибороли для нас це право. Ми пам’ятаємо, якою ціною завойоване мирне сьогодення, і наш святий обов’язок — передати пам’ять про їхній подвиг наступним поколінням.

Вже стало доброю традицією напередодні таких свят відвідувати ветеранів Великої Вітчизняної війни вдома, поспілкуватися з кожним, привітати зі святом.

12
Ось і сьогодні міський голова І.Крижановський, секретар міської ради А.Тесленко, депутати міської ради, працівники управлінь, відділів та структурних підрозділів міськвиконкому, представники міської громадської організації ветеранів України завітали до затишних домівок наших ветеранів. 

Спілкування пройшло у теплій, дружній атмосфері. На завершення зустрічі кожному ветерану гості вручили святкові продуктові набори, побажали міцного здоров’я, оптимізму, довгих років життя, зробили фото на згадку та запросили усіх на міські заходи, які відбудуться саме 9 грудня 2013 року у нашому місті.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 882 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/3

Кировоград: новости и сайты