Середа, 03.07.2024, 06:29
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 179
Гостей: 179
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2018 » Лютий » 20 » Вшанували воїнів Майдану
14:44
Вшанували воїнів Майдану
Цими днями вся Україна вшановує звитягу воїнів Майдану та пам’ять героїв Небесної Сотні, які своїм життям відстояли європейський вибір нації та давно очікуване «перезавантаження» влади, справедливе засудження корупції і беззаконня у його самих потворних формах, на кшталт Врадіївської справи. 
17 лютого у Міському краєзнавчому музеї відбулася зустріч дорослої аудиторії з учасниками подій Революції Гідності у Києві та Знам’янці, заспівувачами волонтерського руху у нашому краї в 2014 році. У зустрічі взяли участь працівники закладів культури міста, централізованої бібліотечної системи Знам’янки, представники громадськості міста. Перед учасниками зустрічі виступили наші земляки, яким судилося побувати на Євромайдані у період самих гарячих сутичок – підприємець С. Корчинський та жінка - ветеран залізниці Л.М. Бондаренко. Їхні прості і водночас зворушливі розповіді збудили у пам’яті враження про трагічну зиму 2014 року «яка змінила всіх нас». Виступи супроводжувалися живим спілкуванням учасників зустрічі, які схвильовано згадували деталі подій Революції у Києві, у Знам’янці, в інших містах України. 
Працівникам сфери культури доводиться спілкуватися з жителями Знам’янки різних вікових та професійних категорій, брати участь в обговоренні складних питань сьогодення. Спілкування з учасниками подій Революції, які від першої особи розповіли «хто стояв на Майдані», які ідеали відстоювали ці люди, допомогли учасникам зустрічі виробити власне уявлення про повість Революції Гідності. 
Учасники зустрічі оглянули виставку світлин літопису Революції, які зафіксували наші земляки Ю. Майборода, В. Щуров, познайомилися з життєписами делегатів Кіровоградщини у Небесній Сотні – Віктора Чміленка і Зураба Хурції, побачили саморобний прапор Євросоюзу, виготовлений руками дітей підприємця В. Щурова, що побував на барикадах у Києві. Музей щиро дякує всім краянам, які допомоги організувати пам’ятну зустріч та взяли участь у ній.






































Переглядів: 806 | Додав: Moderator_1 | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты