Неділя, 05.05.2024, 02:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 29 » Всім класом до бібліотеки!
10:01
Всім класом до бібліотеки!
   
12
Читати систематично і осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає залучати учнів до читання книжок, пропагує книгу, розвиває художній смак і самостійність суджень. Працівники центральної бібліотеки міста приділяють велику увагу пошуку активних форм пропаганди літератури, які забезпечують формування у школярів щоденної потреби в читанні книг. Саме з цією метою в бібліотеці пройшла пізнавально-оглядова екскурсія «Де можна вибрати книгу для читання» для учнів 2Г класу ЗОШ №3.
    
12
 
Діти познайомилися з правилами користування бібліотекою, оглянули відділи обслуговування читачів різних вікових категорій, переглянули новинки літератури для дітей. Цікавим, захоплюючим доповненням екскурсії стали вікторина «З якої казки герой?», літературна гра «Відгадай казку», конкурс загадок, складання літературних пазлів.

Весело та гамірно було в бібліотеці. Діти виявили бажання записатися до бібліотеки і взяти книгу до вподоби. Всім сподобалося в бібліотеці, про це свідчили слова вдячності, які прозвучали від маленьких відвідувачів.

Тож, запрошуємо усіх бажаючих маленьких читачів та їх батьків до нашої бібліотеки, де кожен знайде книгу до вподоби та потрібну, корисну інформацію. Бібліотекарі завжди раді зустрічі з вами. Ласкаво просимо!
Категорія: Новини культури | Переглядів: 954 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты