Неділя, 28.04.2024, 07:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 17 » Встановлення рекламних носіїв в м.Знам'янка та впорядкування присадибної ділянки по вул. Ворошилова, 2.
09:05
Встановлення рекламних носіїв в м.Знам'янка та впорядкування присадибної ділянки по вул. Ворошилова, 2.
                   
12 Під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцького А.А. було проведено нараду щодо встановлення рекламних носіїв в м.Знам'янка та щодо впорядкування присадибної ділянки по вул. Ворошилова, 2.
У нараді взяли участь: Білоголовий Володимир Георгійович - головний спеціаліст юридичного відділу міськвиконкому у сфері захисту прав споживачів; Лопаток Петро Васильович – спеціаліст відділу "Спецінспекція" управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, Мостовий Олександр Євгенович – головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства.
В червні місяці поточного року в місті Знам'янці було проведено інвентаризацію рекламних носіїв. У результаті інвентаризації було виявлено, що 10 рекламних носіїв по місту встановлено незаконно. Спеціалістам управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства та юридичному відділу міськвиконкому доручено провести відповідну роз'яснювальну роботу з юридичними або фізичними особами, які розмістили дану рекламу. Питання залишається на контролі.                    
12  
Що стосується неналежного стану присадибної ділянки по вул. Ворошилова, 2, то власник даної земельної ділянки проживає в м. Києві, протягом тривалого часу не вживає жодних заходів задля належного її утримання.
Спеціалістам управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства спільно, юридичному відділу міськвиконкому доручено повідомити власника ділянки про необхідність належного утримання даної території, провести з ним відповідну роз'яснювальну роботу. В разі невжиття власником відповідних заходів, необхідно розглянути можливість передачі даної ділянки до комунальної власності міста згідно чинного законодавства.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 835 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты