Понеділок, 06.05.2024, 19:53
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 17 » Встановлено інформаційний вказівний знак «Міський краєзнавчий музей»
11:14
Встановлено інформаційний вказівний знак «Міський краєзнавчий музей»
 12
Міський краєзнавчий музей висловлює щиру вдячність козакам Окремого Чорноліського полку імені козака Мамая Центрального козацького округу Українського козацтва за допомогу у реалізації ініціативи по встановленню інформаційного вказівного знаку «Міський краєзнавчий музей» на центральній вулиці міста. 

Окрема подяка отаману полку Мазуренку Віктору Івановичу за організацію та фінансування робіт та майстру Жугану Володимиру Володимировичу за виготовлення знаку.

Від часу свого заснування міський краєзнавчий музей тісно співпрацює з вказаною громадською організацією в різних напрямках: проведення спільних культурологічних акцій, культурно-просвітницьких заходів, здійснення науково-дослідних експедицій, збір матеріальних артефактів минувшини.

Ця співпраця є плідною та результативною, адже в кожній експозиції музею є матеріали подаровані меценатами або надані на тимчасове експонування, як от наприклад унікальна колекція матеріалів козацького періоду національно-визвольної війни під проводом Б.Хмельницького, з яких сформована експозиція «Козацькими шляхами».

Сподіваємось, що реалізація нинішньої ініціативи розширить можливості музею у наданні культурницьких послуг для більшої кількості людей. Запрошуємо знам’янчан та гостей міста відвідати музей та ознайомитись з діючими експозиціями.
Категорія: Новини культури | Переглядів: 943 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты