Субота, 04.05.2024, 11:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 14 » Вступна компанія 2014 року до ВНЗ системи МВС України
15:15
Вступна компанія 2014 року до ВНЗ системи МВС України
 12
Знам’янським МВ УМВС України в Кіровоградській області розпочато роботу з відбору та направлення кандидатів на навчання до вищих навчальних закладів системи МВС України за державним замовленням у 2014 році.

ВНЗ МВС України досить багато, ось деякі з них:

Національна академія внутрішніх справ (м. Київ);

Харківський національний університет внутрішніх справ;

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ;

Донецький юридичний інститут МВС України;

Одеський державний університет внутрішніх справ і т. д.

Прийом абітурієнтів у вищі навчальні заклади системи МВС в 2014 році буде проводитися за результатами зовнішнього незалежного тестування. В залежності від того за яким напрямком підготовки абітурієнт бажає навчатися залежить перелік сертифікатів, які необхідно надати до приймальної комісії ВНЗ.

Наприклад, для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра за напрямом підготовки „Правознавство”: українська мова та література; історія України (профільний); іноземна мова або математика; оцінка рівня фізичної підготовки; співбесіда з визначення рівня готовності до навчання та проходження служби в ОВС.

За напрямом підготовки „Правоохоронна діяльність”: українська мова та література; історія України (профільний); оцінка рівня фізичної підготовки; співбесіда з визначення рівня готовності до навчання та проходження служби в ОВС.

Іспит з фізпідготовки вступник проходитиме безпосередньо у вищому навчальному закладі, а разом з цим і співбесіду з визначення рівня готовності до навчання та проходження служби в органах внутрішніх справ.

Більш детальну інформацію щодо вступу у вищі навчальні заклади системи МВС можна отримати у співробітників сектору кадрового забезпечення Знам’янського міського відділу УМВС України в Кіровоградській області, за адресою: м. Знам’янка, вул. Київська, 25.
Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 948 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты