Четвер, 02.05.2024, 00:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 31 » Відбулося спільне командно-штабне навчання органів управління та сил цивільного захисту міської і районної ланок
20:29
Відбулося спільне командно-штабне навчання органів управління та сил цивільного захисту міської і районної ланок
                            
12Несприятливі погодні умови, які можуть скластися на території міста і району в умовах осінньо-зимового періоду вимагають від нас максимальної зосередженості і уваги до питань готовності служб міста до відповідного реагування.

Питання готовності регіонів до сталого життєзабезпечення всіх об’єктів в умовах холодів і снігопадів – одне із головних завдань визначених Президентом України В.Ф.Януковичем.
                            
12 
«Дорученням голови облдержадміністрації А.Ніколаєнко визначено завдання щодо необхідності проведення спільного командно-штабного навчання органів управління та сил цивільного захисту міської і районної ланок територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області з організації управління при виникненні НС і подій, характерних для осінньо-зимового періоду навчання на рівні міст і районів області. Тому, сьогодні ми проводимо командно-штабне навчання органів управління та сил цивільного захисту міської і районної ланок територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Кіровоградської області» - зазначив на пленарній частині міський голова І.Крижановський.
 
12
Навчання проводилося за темою: «Порядок протидії загрозам і ліквідація наслідків надзвичайних ситуацій на території міста Знам’янки і Знам’янського району в осінньо-зимовий період».
Основною метою навчань було практичне відпрацювання та удосконалення питань взаємодії органів управління міської і районної ланок територіальної підсистеми цивільного захисту, спеціалізованих служб цивільного захисту та тренування дій органів управління на період ускладнення погодних умов у осінньо-зимовий період.

Під час пленарної частини головами сільських рад, керівниками підприємств та установ міста, а також структурних підрозділів Знам’янського міськвиконкому та райдержадміністрації, було заслухано доповіді щодо готовності до реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду.
                            
12 По закінченню пленарної частини на території комунального підприємства «Шляховик» пройшла практична частина навчань.

Розпочалася практична частина з показу техніки спеціалізованих служб цивільного захисту м. Знам’янка та Знам’янського району. Під час проведення показу техніки представники кожної групи звітували про можливості техніки та аварійних ланок.

                           
12 Під час навчань були практично відпрацьовані дії органів управління, аварійно-рятувальних, комунальних, спеціалізованих служб цивільного захисту міста та району та пожежно-рятувальних підрозділів управління ДСНС в області, медичних бригад при ліквідації наслідків учбового вибуху та учбової пожежі в будівлі котельні.

 

                           
12 Треба зазначити, що практичне виконання поставлених учбових завдань підтвердило готовність залучених аварійно-рятувальних підрозділів, підрозділів постійної готовності до дій за призначенням. Пожежно-рятувальні підрозділи успішно ліквідували пожежу та вилучили з-під завалів потерпілого. Завдяки професіональній взаємодії усіх служб наслідки катастрофи було ліквідовано.

                           
12 Цій події передувало масштабне командно-штабне навчання спеціалізованих служб цивільного захисту області, яке відбулося 28 жовтня у Кіровограді, відповідно до доручення Прем’єр-міністра України Миколи Азарова.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 834 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты