Четвер, 02.05.2024, 12:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Січень » 29 » Взаємодія громадськості і влади
17:34
Взаємодія громадськості і влади
 
12         Відбулися установчі збори інститутів громадянського суспільства по формуванню громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради. 
Голова громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради Коленченко Надія Іванівна прозвітувала про результати діяльності громадської ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.
Вона подякувала від імені громадської ради у складі 13 членів громадської ради міському голові Ігорю Борисовичу Крижановському за всебічну підтримку, безпосередню участь та допомогу у роботі ради, керуючій справами Наталі Тесленко, начальнику відділу внутрішньої політики Валентині Загородній.  
12          Зокрема, Н.Колєнченко доповіла, що «що активно співпрацювали з радою заступники міського голови, керівники, спеціалісти. Доповідачами на засіданнях неодноразово були перший заступник міського голови Володимир Джулай, секретар ради Андрій Тесленко, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Андрій Заруцький.  
12          Громадська рада працювала 2 роки, абсолютна більшість членів ради відвідували засідання, були активними, небайдужими, мали громадську, активну позицію, безкорисно служили громаді Знам’янки і сподіваюся, що їх оберуть до ради, яка працюватиме 2013-2015 рр.
Певною мірою Громадська рада при Знам’янському міськвиконкомі була своєрідним дзеркалом подій, які відбувалися у місті і державі, ми оперативно реагували, запрошували гостей до обговорення, рекомендували, загострювали увагу і таке інше.
 
12          Найрезонансніші та найбільш важливі питання, які розглядалися на засідання громадської ради: «Про громадські слухання щодо встановлення тарифів міською аварійною службою», «Обговорення Генерального плану міста», «Вивчення громадської думки – 1 рік перебування влади», «Про стан виконання міської програми «Центральний регіон-2015», «Про стан розвитку альтернативних форм господарювання у м.Знам’янці та переходу житлових будинків до створення ОСББ, «Про пенсійну реформу в Україні», «Про стан виконання вимог Положення про встановлення індивідуальних приладів опалення малозабезпеченим сім’ям та окремим громадянам за бюджетні кошти», «Про організацію вивчення громадської думки щодо розташування Міської дошки Пошани», «Обговорення Проекту Програми економічного і соціального розвитку міста на 2013 рік», «Підсумки проведеного міськвиконкомом анкетування «Співпраця з міською владою».
 
12          До ініціативної групи надійшли 13 заяв від інститутів громадянського суспільства для включення до складу громадської ради , 26 заяв про делегування представників інституту громадянського суспільства для участі в установчих зборах. До громадської ради шляхом рейтингового голосування обрано 13 членів ради:
Васильєву Тетяну Вікторівну,
Дудніка Валерія Васильовича,
Коленченко Надію Іванівну,
Корнієнка Сергія Вікторовича,
Клименко Наталію Миколаївну,
Котинську Тетяну Степанівну,
Мацка Володимира Васильовича,
Мацько Людмилу Анатоліївну,
Мазура Олександра Григоровича,
Стукаленка Олександра Миколайовича,
Таран Юлію Володимирівну,
Усаченко Інну Анатоліївну,
Філіпову Світлану Миколаївну.
 
12          Міський голова І.Крижановський подякував голові Коленченко Н.І. та членам громадської ради, які працювали у 2011-2012 роках   за активну роботу. Привітав членів новоствореної громадської ради, побажав активно працювати на користь територіальної громади міста.
 
12          
Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 821 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты