П`ятниця, 19.04.2024, 17:20
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 13 » Взаємодія усіх сторін соціального партнерства у напрямку стимулювання підвищення зайнятості населення
13:15
Взаємодія усіх сторін соціального партнерства у напрямку стимулювання підвищення зайнятості населення
12
За ініціативою управління соціального захисту населення в Знам'янському міськрайонному центрі зайнятості під головуванням міського голови Крижановського І.Б. відбулося засідання круглого столу на тему: "Взаємодія усіх сторін соціального партнерства у напрямку стимулювання підвищення зайнятості населення, створення нових робочих місць, завдання і перспективи на 2014 рік".
«Глава держави неодноразово підкреслював: пріоритетом оновленої служби зайнятості є перехід від фінансування безробітних до ефективних заходів для скорочення їх кількості, стимулювання створення нових робочих місць», - зазначив у своєму виступі міський голова Ігор Борисович Крижановський.
Учасники круглого столу підвели підсумки роботи, проведеної протягом 2013 року щодо підвищення зайнятості населення, обговорили результати роботи по створенню нових робочих місць, про заходи, які вживалися для підтримки безробітних у період пошуку роботи, а це: сприяння працевлаштуванню, надання допомоги у започаткуванні власної справи шляхом виплати одноразової допомоги по безробіттю, професійне навчання, проведення широкомасштабної профорієнтаційної роботи з населенням, організація громадських та інших робіт тимчасового характеру, видача ваучерів на освіту громадянам старшим 45 років, підтримка осіб, які потребують соціального захисту та не здатні на рівних конкурувати на ринку праці і т.д. Також була висвітлена робота з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення. Після обговорення були розглянуті можливості розширення прикладання праці, інвестиційні проекти на 2014-2015 роки, в т.ч. перспективи розвитку ТОВ "Геоід", окреслені шляхи розвязання проблем зайнятості на 2014 рік.
«Президент України вимагає від Служби зайнятості та місцевої влади забезпечити перетворення самозайнятості населення у високоефективний малий і середній бізнес. Глава держави наголошує на необхідності підвищення ефективності взаємодії з роботодавцями, стимулюванні створення нових робочих місць, проведення роз’яснювальної роботи стосовно компенсаторів пільг, передбачених законодавством при створені нових робочих місць», - зазначила начальник управління соціального захисту населення Волошина Алла Миколаївна.
У зустрічі взяли участь: голова міської Спілки підприємців міста, генеральний директор ТОВ "Геоід", депутат Кіровоградської обласної ради Кліпацький, начальник управління соціального захисту населення Волошина А.М., начальник відділу праці та соціально-трудових відносин Манько Л.І., головний спеціаліст відділу праці Ляшенко С.А.; директор міськрайонного центру зайнятості населення Компанієць Л.В., заступник начальника управління Пенсійного фонду України в м.Знам'янці та Знам'янському районі Лапіна Н.І., заступник начальника ОДПІ Коваленко В.І., головний спеціаліст відділу економічного розвитку, промисловості, інфраструктури та торгівлі міськвиконкому Третьякова К.В.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 745 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты