Субота, 27.04.2024, 00:48
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 29 » Взаємозв'язок в роботі вчителів – логопедів, вихователів та батьків під час корекційної роботи з дітьми з особливими потребами
11:15
Взаємозв'язок в роботі вчителів – логопедів, вихователів та батьків під час корекційної роботи з дітьми з особливими потребами
  
12Відбувся науково – методичний семінар вчителів - логопедів та вихователів логопедичних груп дошкільних навчальних закладів за темою: «Взаємозв'язок в роботі вчителів – логопедів, вихователів та батьків під час корекційної роботи з дітьми з особливими потребами».

З доповіддю «Співпраця вчителя – логопеда з батьками – запорука успішного подолання мовленнєвих вад дошкільників» виступила вчитель – логопед ДНЗ №6 Угренович О.І. Під час виступу Олена Іванівна широко розкрила дане питання і презентувала присутнім буклет, в якому описані ефективні, сучасні форми взаємодії з батьками, щодо успішного подолання мовленнєвих вад дошкільників.
   
12Вчитель – логопед ДНЗ №7 Філіпова В.О. під час свого виступу розкрила тему: «Взаємодія вчителя – логопеда з вихователями під час навчально – виховної та корекційної роботи по формуванню мовлення у дітей з особливими потребами» та надала педагогам схему, в якій чітко зазначила роль вихователя логопедичної групи та вчителя – логопеда під час корекційного періоду.

Під час обговорення вищезазначених тем вихователь ДНЗ №7 Таніна О.О. поділилася власним досвідом роботи щодо плідної співпраці вчителя – логопеда та вихователів під час роботи над виправленням вад мовлення у дітей.
Вчитель – логопед ДНЗ №8 Ладожинська Л.К. розповіла про форми роботи з батьками, які використовуються нею та дозволяють покращити процес по формуванню комунікативної компетентності кожної дитини.
  
12
Завідувач міської психолого - медико – педагогічної комісії Білоконь Н.В., підводячи підсумки науково – методичного семінару, зазначила, що питання взаємодії вихователів, вчителів – логопедів та батьків дуже важливі під час роботи з дітьми. Тільки працюючи разом можна досягти гарних результатів щодо мовного розвитку кожної дитини.
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1558 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты