Субота, 20.04.2024, 07:05
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Лютий » 17 » Взірець самовіданної праці на ветеранській ниві!
14:50
Взірець самовіданної праці на ветеранській ниві!
12
Більше 20 років віддав громадській роботі Самофалов Олександр Никифорович, очолюючи первинну ветеранську організацію смт. Знам’янка Друга та с.Водяне.

Організація ветеранів смт Знам’янка друга і с.Водяне була і є зразком для виховання молодого покоління в дусі патріотизму – в школах, бібліотеках, де проводились і проводяться зустрічі з ветеранами, а діти-волонтери допомагають ветеранам по господарським питанням, доглядаючи пам’ятники, обеліски. 

Олександр Никифорович на той час був стержнем цієї роботи, встигаючи бути і членом президії міської ветеранської організації, членом комітету ветеранів війни і військової служби

«Олександр Никифорович завжди був прикладом для первинних ветеранських організацій міста, знаючи проблеми своїх ветеранів, обходивши і об’їздивши кожного - зазначив міський голова Сергій Іванович Філіпенко 

Сьогодні до Олександра Никифоровича в день його Дня Народження завітали його друзі, однодумці, які не один рік спільно працювали, підтримували починання ветерана і його ветеранської родини, а саме: міський голова Сергій Іванович Філіпенко, селищний голова смт Знам’янка Друга Сергій Борисович Москаленко і голова міської організації ветеранів України Ганна Олексіївна Бабійчук.

Завітали поважні гості щоб не тільки привітати, а й користуючись нагодою вручити медаль «70 років визволення України від фашистських загарбників».

Не передати словами теплоту зустрічі і вдячність Олександра Никифоровича, що його пам’ятають, цінують, зичать здоров’я і довголіття.

Голова міської організації
Ветеранів України
Г.О.Бабійчук 

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 900 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты