Вівторок, 16.04.2024, 15:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 7 » XXII міський тиждень дружби «Повір у себе»
08:58
XXII міський тиждень дружби «Повір у себе»
12
Проблема дітей та молоді з особливими потребами є не лише суто індивідуальною проблемою кожної окремо взятої особистості та її близького оточення. Ця проблема вже давно стала загальнонаціональною, і є своєрідним дзеркальним відображенням сучасного суспільства.

Дитина з особливими потребами - це дитина, яка потребує більше уваги, турботи, любові. Разом з тим, така дитина своїм існуванням, своєю присутністю виховує всіх нас: свою родину, класний колектив, усіх знайомих. Поряд з нею ми вчимося співчуттю, толерантності, людяності.

Таку дитину потрібно вчити жити серед людей, не зважаючи на свої фізичні вади, певну обмеженість. Важливо не обмежувати таку дитину в спілкуванні, а намагатися      залучати    її    до    активного суспільного життя. Це величезна кропітка праця, а найбільша нагорода за неї – усмішка дитиниы.
12

Саме з метою  привернення уваги громадськості до проблем таких дітей центром соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді ( дир. Н. Шевченко) за сприяння адміністрації спеціальної школи-інтернату (дир. Н. Заруцька) традиційно проводиться Тиждень Дружби «Повір у себе» в рамках відзначення Міжнародного дня інвалідів.

Протягом тижня діти мали змогу  взяти участь у спортивних змаганнях, відвідати низку пізнавальних заходів, які для них підготували бібліотеки міста та центр соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді,  побувати на концертних та ігрових програмах, що проводили професійно-технічний ліцей, центр дитячої та юнацької творчості, музична школа ім. М. Лисенка, Палац культури та селищний будинок культури., а також поласувати смаколиками, які для них власноручно приготували учні професійно-технічного ліцею. 
12

Як завжди, підсумком Тижня Дружби стало свято «Веселковий дивосвіт». Дітей привітали міський голова С. Філіпенко, депутат обласної ради А. Тесленко, помічник народного депутата О. Довгого А. А.Іщенко та вручили подарунки. Також висловлюємо подяку директору державного підприємства «Чорноліське лісове господарство» О. Зуєву, депутату обласної ради Н. Ревенко та її помічнику І. Зуєвій, народному депутату С. Ларіну, обласному департаменту протидії наркозлочинності,  приватним підприємцям Л. Басовій, Л. Левчук за надану спонсорську допомогу. 

Н. Шевченко,
директор ЦСССДМ

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 729 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты