Четвер, 02.05.2024, 06:52
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Серпень » 13 » Нарада голів та секретарів будинкових комітетів
08:03
Нарада голів та секретарів будинкових комітетів
   
12
Під головуванням секретаря міської ради Надії Анатоліївни Адамович, за участю начальників структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради відбулася нарада голів та секретарів будинкових комітетів нашого міста.

Присутні члени органів самоорганізації населення мали змогу поставити запитання представнику Знам’янського МВ УМВС - т.в.о. начальника ДІМ Осіф Юлії Любомирівні щодо необхідності більш тісної співпраці правоохоронних органів з органами самоорганізації населення з найактуальніших питань життєдіяльності міста, своєчасного та дієвого реагування органів внутрішніх справ на звернення мешканців міста та ін..
    
12
Начальник відділу по обслуговуванню ради Брунцвік Наталія Василівна довела до відома присутніх інформацію щодо: обрання нових членів органів самоорганізації населення нашого міста (протягом квітня-серпня обрано вісім нових секретарів житлових будинків, одного голову квартального комітету та одного голову будинкового комітету); про затвердження у новій редакцій меж квартальних та будинкових комітетів (уточнено межі квартальних комітетів №№12,13, а також зазначено будинки ОСББ міста та будинки, що протягом квітня 2011- липня 2014 року отримали нові адреси). Наталія Василівна висвітлила результати міського огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще ОСББ» 2014 року.

Щодо програми надання компенсацій на сплату комунальних послуг, про виплату допомоги при народженні дитини, зміни законодавства інформувала начальник управління соціального захисту Алла Миколаївна Волошина. Зокрема Алла Миколаївна, у тому числі, повідомила, що з 01 липня в Україні вступила в дію програма надання компенсацій на сплату комунальних послуг. Згідно з постановою КМУ від 5 квітня 2014 року № 83 „Про посилення соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на комунальні послуги”, з 1 липня поточного року передбачено надання населенню компенсації додаткових витрат на оплату послуг газопостачання, централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води у зв’язку з підвищення цін і тарифів на послуги. Зокрема, надання компенсації залежить від доходу сім'ї. Якщо такий доход нижчий за прожитковий мінімум для сім'ї, родина матиме право на компенсацію. Для того, аби оформити компенсацію, родині потрібно звернутися до управління соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому за адресою: м. Знам'янка, вул. Глібка, 28, або за телефонами 2-19-22, 2-19-38. Проінформувала Алла Миколаївна присутніх і про зміни законодавства, що вступили в силу 01.07.2014 року та стосуються допомоги при народженні дитини.

Тема виявлення громадян, які перебувають у складних життєвих обставинах, що була піднята директором Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг ) м. Знам’янка Костіковою Тетяною Миколаївною не залишила байдужими присутніх. Учасники зустрічі отримали змістовну інформацію про перелік послуг, що надаються Територіальним центром, категорії громадян, які можуть користатися послугами на безкоштовній та платній основі.

Начальник юридичного відділу Данільченко Юрій Володимирович надав присутнім роз’яснення щодо змін до Конституції України на реалізацію реформи місцевого самоврядування та курсу Уряду на децентралізацію влади в Україні. Детально зупинився на питаннях передачі повноважень до органів місцевого самоврядування, що передбачає реформа.

Про стан підготовки комунального господарства міста до опалювального сезону 2014-2015 р. р., зокрема про необхідність економії енергоносіїв та скорочення їх споживання, інформувала секретарів будинкових та квартальних комітетів начальник УМА та ЖКГ Лаптєва Любов Олександрівна. Вона відмітила, що в умовах скорочення лімітів постачання газу на область, місто, мешканці повинні вжити заходів щодо максимального впровадження енергозберігаючих та енергоефективних технологій в своїх оселях.

Питання необхідності забезпечення належного санітарного стану підвальних приміщень багатоповерхових житлових будинків, порядок утримання та використання захисних споруд цивільного захисту обговорив із присутніми начальник сектору надзвичайних ситуацій, охорони праці, екології та благоустрою Балан Сергій Миколайович. Звернувся до присутніх з проханням проведення роботи, з мешканцями будинкових комітетів, щодо надання тимчасового житла для переселенців із Луганської та Донецької областей.

Протягом наради секретар міської ради та виступаючі, відповіли на питання присутніх. За результатами наради надано відповідні доручення.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 803 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты