Вівторок, 07.05.2024, 09:49
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Березень » 27 » З 25 по 27 березня 2013 року на базі дитячо-юнацької спортивної школи пройшла Спартакіада серед працівників закладів освіти
14:39
З 25 по 27 березня 2013 року на базі дитячо-юнацької спортивної школи пройшла Спартакіада серед працівників закладів освіти
 
12     З 25 по 27 березня 2013 року на базі дитячо-юнацької спортивної школи пройшла Спартакіада серед працівників закладів та установ освіти міста Знам’янки.
З давніх – давен фізичні вправи використовуються не тільки для розвитку рухових якостей людини, тренування сили, швидкості та витривалості. Фізична культура здобула визначення як незамінний засіб розширення й розвитку функціональних можливостей організму людей різного віку, профілактики й лікування захворювань, досягнення довголіття. У людини усе повинно бути прекрасним: і обличчя, і душа, і тіло.
Знам’янський міський комітет профспілки працівників освіти і науки на чолі з головою Гребенюк Л.І. та міський відділ освіти організували й провели Спартакіаду серед працівників закладів та установ освіти міста Знам’янки. У змаганнях взяли участь команди: ЗШ №1, 3,4,6,7, НВК ЗШ №2-ліцей, БДЮТ, школа – інтернат та ДЮСШ і здобували перемогу з різних видів спорту.
25 березня відбулося урочисте відкриття Спартакіади працівників закладів та установ освіти міста Знам’янки.
З привітанням до учасників спартакіади звернувся секретар міської ради А.Тесленко, який зазначив " … Спортивні змагання такого рівня допомагають залучити більшу кількість прихильників до здорового способу життя. Дуже приємно, що поряд з досягненнями у навчально-виховному процесі, Ви, шановні педагоги прагнете до спортивних перемог. Це доводить Ваша участь у Спартакіаді."
 
12          Андрій Вікторович від імені міського голови побажав учасникам спартакіади взаємопідтримки і порозуміння, спортивного завзяття та перемоги.
У волейболі найкращими були команди ЗШ №6 (І місце), ДЮСШ (ІІ місце), ЗШ №7 (ІІІ місце).
В змаганнях з дартсу Марченко В. (БДЮТ) посів І місце, Степаненко О. (ЗШ №6) посів ІІ місце. На ІІІ місці Кришній О. (школа – інтернат).
Серед чоловіків у змаганнях з шахів найкращими були: Довгаленко М. (ДЮСШ), Колібабчук М. (ЗШ №4), Клімашкін О. (школа – інтернат); серед жінок – Чалая Р. (НВК), Лядська М. (ЗШ №4), Федіна І. (ДЮСШ).
У змаганнях з шашок серед чоловіків переможцями були: Башняк Є. (школа – інтернат), Клюка Ю. (ДЮСШ), Кравченко В. (БДЮТ); серед жінок – Богдан С. (ЗШ №3), Шульга О. (ЗШ №4), Горбатенко Н. (БДЮТ).
За підсумками набраних балів з усіх видів змагань почесне ІІІ місце посіла команда ЗШ №6, на ІІ місці – команда школи – інтернаті, а золотими призерами змагань стала команда ДЮСШ. Грамоти переможцям вручала заступник начальника відділу освіти Попова Н.
За сприяння в проведенні Спартакіади серед працівників закладів та установ освіти міста Знам’янки подяками Знам’янського міського комітету профспілки працівників освіти і науки нагороджено: Самборського О., Лєжнєнка А., Бондаренка Ю., Міщенка М., Сидоренка В., Бойченка В., Гавришевського Є. та Мургу В.
Головним спонсором Спартакіади виступив міський комітет профспілки працівників освіти і науки.
Учасники змагань висловили подяку організаторам Спартакіади та свої сподівання, що гідний приклад освітян пошириться на інші установи та організації нашого міста, зміцнить здоров’я та укріпить дружні зв’язки серед громадян Знам’янки.

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 620 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.5/2

Кировоград: новости и сайты