Четвер, 28.03.2024, 19:37
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Листопад » 6 » З чергового засідання виконавчого комітету
13:07
З чергового засідання виконавчого комітету
12
Міський голова Філіпенко Сергій Іванович провів засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 11 проектів рішень. Затверджено 11.

На розгляді в управлінні містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Знам’янської міської ради перебуває електронна петиція Молодченко Людмили Григорівни про капітальний ремонт аварійної покрівлі будинку за адресою: м. Знам’янка пров. Толстого 12/36, яка набрала достатню кількість голосів (140).

Виходячи з вищевикладеного та відповідно до Положення про електронні петиції затвердженого рішенням Знам’янської міської ради від 19 лютого 2016 року №131 «Про затвердження положення про електронні петиції», виконавчий комітет міської ради доручив управлінню містобудуванню, архітектури та житлово-комунального господарства (нач. М.Нікітін) включити в бюджетний запит на 2018 рік видатки на фінансування робіт з капітального ремонту покрівлі житлового будинку №12/36 по провулку Толстого в м.Знам’янка.

Розглянувши звернення ФОП Суботіна Євгена Олександровича про надання дозволу на укладення договору оренди частини приміщення міського Палацу культури для проведення 05 листопада  2017 року шостих відкритих обласних класифікаційних змагань з бально-спортивних танців, виконавчий комітет міської ради надав дозвіл міському Палацу культури на укладення договору оренди частини приміщення міського Палацу культури для проведення 05 листопада  2017 року шостих відкритих обласних класифікаційних змагань з бально-спортивних танців з 10.00 год.

Розглянувши звернення  керівника Громадської організації «Танцювальний колектив «Лейла» Андерсон Інни Іванівни про надання дозволу на укладення договору оренди частини приміщення міського Палацу культури для проведення 11 листопада  2017 року концерту – фестивалю східного танцю дозвіл міському Палацу культури, виконавчий комітет міської ради надав дозвіл на укладення договору оренди частини приміщення міського Палацу культури для проведення 11 листопада  2017 року концерту – фестивалю східного танцю о 18.00 год.

Розглянувши звернення  директора Благодійного фонду підтримки мистецьких ініціатив «Атман» Бондаренко Андрія Георгійовича про надання дозволу на укладення договору оренди частини приміщення міського Палацу культури для проведення 03 листопада  2017 року концерту вокально-інструментального ансамблю та шоу-балету «Мрія» м.Кропивницького з програмою «Шлягери та хіти 80-х», присвячений Дню залізничника України, виконавчий комітет міської ради надав дозвіл міському Палацу культури на укладення договору оренди частини приміщення міського Палацу культури для проведення 03 листопада  2017 року концерту вокально-інструментального ансамблю та шоу-балету «Мрія» м.Кропивницького  з програмою «Шлягери та хіти 80-х», присвячений Дню залізничника України о 18.00 год.

Відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», постанови Кабінету Міністрів України від 20.05.2009 р. №565 «Про затвердження Порядку проведення безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, що мають право на таку пільгу», рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 27 липня 2017 року №204 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 26.02.2016 р. №66», виконавчий комітет міської ради затвердив список інвалідів для виконання безкоштовного ремонту житла та доручив управлінню соціального захисту населення Знам’янського міськвиконкому   (нач. А.Волошина) організувати виконання та забезпечити фінансування ремонтних робіт за рахунок коштів міського бюджету, передбачених на ці цілі.

Відповідно до п. 8 ст. 23 Бюджетного кодексу України та п. 12 рішення міської ради від 23.12.2016 р. № 675 «Про міський бюджет на 2017 рік», згідно подання  головного розпорядника бюджетних коштів міського бюджету - управління соціального захисту населення від 01.11.2017 р. № 2705, виконавчий комітет міської ради вирішив здійснити перерозподіл видатків міського бюджету в межах загального обсягу бюджетних призначень головного розпорядника бюджетних коштів – управління соціального захисту населення, які здійснюються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот у 2017 році та доручив фінансовому управлінню міськвиконкому внести зміни до розпису міського бюджету на 2017 рік.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 783 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/4

Кировоград: новости и сайты